• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çokmu küçük :(

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
bugün tam 2,5 aylık bir kız bebeğim var 4000 kilo doğmuştu ama solunum sıkıntısı nedeniyle 22 gün hastanede kaldı haliyle çok zayıfladı şuan aptamil mama içiyor boyu 57 cm kilosu 4600 dü en son sizce çokmu zayıf her gören çok zayıf diyor çok üzülüyorum resimde yükledim sizce gerçekten zayıfmı :KK43: tabi resimde tombiş duruyor ama okadar tombiş değil yavrum

Eklentiler

• C906E16F-57B0-4589-BC11-E3D91BF0DB24.jpeg
    C906E16F-57B0-4589-BC11-E3D91BF0DB24.jpeg
    56,7 KB · Görüntüleme: 131
Canım.daha 2.5 aylık ve kız bebeği doktorlar kilo artışından ziyade boya bakıyorlar boyunda gayet iyi hem 22 gün hastanede kaldı diyorsun bence gayet iyi kilosu zamanla.dahada iyi olur bakma işgüzar insanların laflarını he de geç

Canım.daha 2.5 aylık ve kız bebeği doktorlar kilo artışından ziyade boya bakıyorlar boyunda gayet iyi hem 22 gün hastanede kaldı diyorsun bence gayet iyi kilosu zamanla.dahada iyi olur bakma işgüzar insanların laflarını he de geç
Çok takmamaya çalışıyorum ama çok iştahsız bir bebek çok nazlı inşaAllah en kısa zamanda toparlarız canım

3.650 dogdu ama gaz sorunu coktu
Benim kizimda cok buyuk rahatsizligi yoktu sukur ama hep az kilo aldi.
su an 8 aylik 7 kilo.az diyorlar ama hep de dr kontrolunde.boyu uzuyor sukur.ek gidaya basladik .sut urunlerinde alerji cikti takipteyiz.normal verecegim seyleri bile veremiyorum.bugun yumurta sarisi verdim bakalim
Oncelikle saglik.
Emzirmeye calis.gece uyusa be 2 saate 1 emzir.ben oyle fayda gormustum.bence kilo almasi guzel .
az almasi uzucu ama cok alamiyorsa yapacaklarin siNirli.
Mamani degistirebilirsin..
Ben de tikandim kaldim.rabbim yardimcin olsun

Benim de bebeğimin 4 ayı yeni bitti. Kızım 6100gr ve 64cm boyu var. Ben de aptamil mama kullandım doğduğunda beri. Yaramadı, doktorumuz mamasını değiştirdi. Sma mama kullanıyorum bu ay daha iyi kilo aldı. :KK56:

Sunu soyleyebılırımkı mamayla beslendıgı surece sonunda buraya bebegım cok mu tombıs dıye topık acacaksın sakın uzulmekendı bebegımden bılıyorum.2 kıloydu basta, sonra buraya konu acmıstım hatta kılolumu dıye

Back