- 27 Ocak 2020
- 5.988
- 11.612
-
- Konu Sahibi Umutluvaka123
Sadece bugünlern tadını çıkartBiz daha yolun başındayız bakalım bizi neler bekliyo
Öyle yapalım ozamanSadece bugünlern tadını çıkart
Ya çok teşekkür ederim umarım uykusu çok bozulmaz bakalım bizi neler beklicek ozaman dinlenmeye devamsize nasıl özendim, ilk 11 ay uykuyu unutmuştum
2 saatte bir uyandırma olayını hiç yapamadım zaten hep uyanıktı, başlarda sütüm yetmediği için uyumadığını ve uzun emdiğini düşünüyorduk ama sonrasında bir bir sağlık sıkıntılarını çözdük, hala uyku sorunumuz olsa da artık en azından geceleri uyuyor, 22 aylık olduk, daha yeni yeni uyumaya başladı. Telaşlanmayın tadını çıkarın, diş çıkarmaya başladığında uyumak hayal olabilir, bu aylarda dinlenebildiğiniz kadar dinlenin
yaaa ne güzelll :))) Bende bebekken annem uykudan uyandırıp emzirip tekrardan uyuyomuşum. babam işten geldiği zaman her zaman beni sevmek için uykumdan uyandırırmış. Sürekli uyuyomuşum bırakın uyusun güzel günler görsün inşallahhMerhaba kızlar benim bir sorum olucak 2 buçuk aylık bir kızım var çok uyuyor sürekli uyanık olduğunda uyumak istiyor size uyku saatlarini şöyle anlatayım gece 11 buçuk 12 gibi mamasını veriyorum ve 1e kadar uyuma çabası mama verme sebebimde sütüm yetmiyo ondan veriyorum 1de uyuyo ben kaldırmasam sabah 5 veya 6 gibi uyanıyor sonra tekrar mama veriyorum uyuyo saat 10 buçuk gibi uyanıyo emziriyorum 12ye kadar uyanık kalıyor 12de uyuyo saat 3e kadar kalkıyo emziriyorum bidaha yatıyo sonra yarım saatde bir uyanıp emip yatıyo gün içinde uyanık kaldığında hep huzursuz ve uyumak istiyo yani sabahtan akşama kadar toplasak 4 saat falan uyanık kalıyo o uyanık kaldığımdada hep huzursuz uyumak istiyo her emzirdiğğmdede uyumaya eğilimli oluuo bu normalmi benmi çok panik yapıyorum yoksa anlamadım cevap verirseniz çok sevinirim
Bende uykusunda emzirmeye çalışıyorum ama en fazla 5 dk emip bırakıyo geceleri napsamda uyanmıyo uykusunda ağlamaya başlıyo bu sefer bi tedirgin oluyorum acaba bi sorunmu var bukadar uyuması normalmi gibi araştırmalar yapıyorumBenim oğlumda çok uyurdu :)) Bı bebeklik yaşadık ben hiç anlamadim . Annem aç kalmasın diye 2 saatte bir burnunu sıkar ayağını kasirdibırak uyusun diyenler yanlış konuşuyor bence. Şuan oğlum 2.5 yaşında uyusa hiç eklemem Ama 2.5aylik daha çok minnak.
İnşallah çok teşekkürler yorumları görünce rahatladım ayık tutamıyoruz bizim kızıyaaa ne güzelll :))) Bende bebekken annem uykudan uyandırıp emzirip tekrardan uyuyomuşum. babam işten geldiği zaman her zaman beni sevmek için uykumdan uyandırırmış. Sürekli uyuyomuşum bırakın uyusun güzel günler görsün inşallahh
Ama yinede bı sağlık ocağına sorun bence. Ne olur ne olmaz. Kanı düşük olabilir canım.Bende uykusunda emzirmeye çalışıyorum ama en fazla 5 dk emip bırakıyo geceleri napsamda uyanmıyo uykusunda ağlamaya başlıyo bu sefer bi tedirgin oluyorum acaba bi sorunmu var bukadar uyuması normalmi gibi araştırmalar yapıyorumçok acemiyiz çook
Masallah boyu kilosu nasil pekiEwet baktığımda sarılığa dair bir belirti yok çok şükür
Kontrole gittiğmde sorucam kesinlikleAma yinede bı sağlık ocağına sorun bence. Ne olur ne olmaz. Kanı düşük olabilir canım.
2 aylıkken 5.350 kg boyu 59 cmdiMasallah boyu kilosu nasil peki
Merhaba baya olmuş ama gündüzleri de uyuyor muydu benim oğlum ciddi anlamda çok uyuyor 55 günlük nörologlarla da görüştüm takip edelimden başka bişey söyleyen olmadı. Sarılık olmuştu doğduğunda geçti şimdi ama hala çok uyuyor gece gündüz şuan takip ediyorum toplam 7-8 saat uyanık kalıyor 24 saatte çok endişeleniyorum sadece anne sütü alıyor bu arada kilosu da iyiKiyamam ne sorunu olacak masallah
Oglum da oyleydi
Uyandirmasam bizle uyuyup bizle uyanirdi..
Hic sut vs de mi istemez insan hic acikmaz mi
Goguslerimin agrisi ile uyanirdim dolardi benim tosuncuk halen uyur
Ben de geceleri 2 saatte bir uyandirip emzirirdim ac kalmasin sarilik vs olmasin diye.
Millet uyusun diye gozune bakardi bebeginin
Ben uyansin da emsin diye.
Merhaba, benim bebeğim sadece anne sütü alıyor 50 günlük ve o da böyle. Nedenmiş acaba çözdünüz mü neden olduğunu? Çocuk doktorum normal diyor ama sanki daha önceleri daha çok ayık kalıyordu ya da ayık kalmaya zorlanıyordu aile tarafından, anlayamadım. Gün içinde hep üzerimde uyumak istiyor, meme vermesem aramaz bile belki. Uyanık kaldığı süre çok az gün içinde. Gece yatağında yatıyor 3 saatte bir emip geri yatıyor. Çok uykuya meyilli. Ayılamıyor bile sanki.Merhaba kızlar benim bir sorum olucak 2 buçuk aylık bir kızım var çok uyuyor sürekli uyanık olduğunda uyumak istiyor size uyku saatlarini şöyle anlatayım gece 11 buçuk 12 gibi mamasını veriyorum ve 1e kadar uyuma çabası mama verme sebebimde sütüm yetmiyo ondan veriyorum 1de uyuyo ben kaldırmasam sabah 5 veya 6 gibi uyanıyor sonra tekrar mama veriyorum uyuyo saat 10 buçuk gibi uyanıyo emziriyorum 12ye kadar uyanık kalıyor 12de uyuyo saat 3e kadar kalkıyo emziriyorum bidaha yatıyo sonra yarım saatde bir uyanıp emip yatıyo gün içinde uyanık kaldığında hep huzursuz ve uyumak istiyo yani sabahtan akşama kadar toplasak 4 saat falan uyanık kalıyo o uyanık kaldığımdada hep huzursuz uyumak istiyo her emzirdiğğmdede uyumaya eğilimli oluuo bu normalmi benmi çok panik yapıyorum yoksa anlamadım cevap verirseniz çok sevinirim
Canım hiç kafanı yorma bende çok takmıştım acaip uyuyodu acıkmıyomu neden kalkmıyo bi sorunmu var diye diye kendimi yedim resmen ama düzeldi yani zaman ilerledikce bu sefer uykusuz geceler başladı gün içi uykusu azalmıştı bu seferde neden uyumuyo diyodum tabi şimdi 4 yaşında ve uykusu çok düzenliMerhaba, benim bebeğim sadece anne sütü alıyor 50 günlük ve o da böyle. Nedenmiş acaba çözdünüz mü neden olduğunu? Çocuk doktorum normal diyor ama sanki daha önceleri daha çok ayık kalıyordu ya da ayık kalmaya zorlanıyordu aile tarafından, anlayamadım. Gün içinde hep üzerimde uyumak istiyor, meme vermesem aramaz bile belki. Uyanık kaldığı süre çok az gün içinde. Gece yatağında yatıyor 3 saatte bir emip geri yatıyor. Çok uykuya meyilli. Ayılamıyor bile sanki.
Çok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim, ben de yedim kendimi bir sorun mu var diye. Hatta arkadaşım ile 1 gün arayla doğum yaptık onunki uyumuyor benimki uykucu. Tek ortak noktaları ikisi de öncelik anne, birilerinin üzerinde olmak istiyorCanım hiç kafanı yorma bende çok takmıştım acaip uyuyodu acıkmıyomu neden kalkmıyo bi sorunmu var diye diye kendimi yedim resmen ama düzeldi yani zaman ilerledikce bu sefer uykusuz geceler başladı gün içi uykusu azalmıştı bu seferde neden uyumuyo diyodum tabi şimdi 4 yaşında ve uykusu çok düzenli
HahahaÇok rahatlattınız gerçekten çok teşekkür ederim, ben de yedim kendimi bir sorun mu var diye. Hatta arkadaşım ile 1 gün arayla doğum yaptık onunki uyumuyor benimki uykucu. Tek ortak noktaları ikisi de öncelik anne, birilerinin üzerinde olmak istiyor. Arkadaşım bebeğinin gülmeye başladığını söyledi bizimki uyumaktan sosyal gülümsemeye başladı mı bilmiyorum bile, uyutmayınca uyandırınca da kızıyor