- 30 Ekim 2018
- 128
- 61
- 26
-
- Konu Sahibi Umutluvaka123
Bende öyleyim gerçekten çok uyuyo die çok tedirgin oluyorum herkes dioki bırak uyusun acıkırsa uyanır die ama ilk bebeğim çok tecrübesizim telaşlanıyorumKiyamam ne sorunu olacak masallah
Oglum da oyleydi
Uyandirmasam bizle uyuyup bizle uyanirdi..
Hic sut vs de mi istemez insan hic acikmaz mi
Goguslerimin agrisi ile uyanirdim dolardi benim tosuncuk halen uyur
Ben de geceleri 2 saatte bir uyandirip emzirirdim ac kalmasin sarilik vs olmasin diye.
Millet uyusun diye gozune bakardi bebeginin
Ben uyansin da emsin diye.
Evet uyandırıp emziriyorum mesela 1de uyuyosa muhakkak 3de emziriyorum ama 5 dka çekip hemen bırakıyo zorluyorum sinirleniyo bu sefer rahatsız oluyo bnde bırakıyorumHerhalde her annenin hayalidir uyuyan bebek
Lakin henüz ayı çok küçük ve yenidoğan sayılır.
Bu yüzden maksimum 2-3 saatte bir beslemek gerekir.
Kan şekerinin düşmesi uykuya meyilli olmasına neden olur.
Siz o uyusa da 2-3 saatte bir uyandırmaya çalışıp muhakkak besleyin.
Sağlıkla büyütün.
Yooo sakin bırakma uyumasin; ben de bilmiyordum boyle senin gibi arastirinca ve doktoruma sorunca ogrendim ki 2 saatte bir emmesi gerekiyir bebegin o anlamaz aciktigini uyudugu yerde uyandir emzir geri koy uyur hemen zaten sen de dalarsin uykuyaBende öyleyim gerçekten çok uyuyo die çok tedirgin oluyorum herkes dioki bırak uyusun acıkırsa uyanır die ama ilk bebeğim çok tecrübesizim telaşlanıyorum
Benim kızım hiç sarılık olmadı acaba şimdi olabilirmiNe şanslı bir annesiniz maşallah , bol bol uyuyo.
Sarılık falan yoksa sıkıntı da yok bence.
Cevapladığınız için çok teşekkürler gece bir kere veya 2kere emziriyorum fakat en uzun 5 dka emip bırakıyoYooo sakin bırakma uyumasin; ben de bilmiyordum boyle senin gibi arastirinca ve doktoruma sorunca ogrendim ki 2 saatte bir emmesi gerekiyir bebegin o anlamaz aciktigini uyudugu yerde uyandir emzir geri koy uyur hemen zaten sen de dalarsin uykuya
Bırakma sen ısrarcı ve kararlı ol bu konuda. Yenidoğanlar uykuya meyillidir. Sen ayağını mıncıkla burnunu çenesini sıkıştır bir şekilde uyandır ve muhakkak besle.Evet uyandırıp emziriyorum mesela 1de uyuyosa muhakkak 3de emziriyorum ama 5 dka çekip hemen bırakıyo zorluyorum sinirleniyo bu sefer rahatsız oluyo bnde bırakıyorum
Bilmem bebeklerde uykuyu sarılık yapar ilk akla bu gelir kontrol edin bakın cildine gözünün beyazınaBenim kızım hiç sarılık olmadı acaba şimdi olabilirmi
Normalde uyanık olduğundada emmeye meyilli bi bebek deil gündüzleri nekadar ısrar etsemde 15 dka yada 20 dka emiyo zorladığımda çok ağlamaya başlıyo ve susmuyo doktora söyledim en fazla 15 dk emiyo die normal dedi ama benim bildiğimde bebekler uzun emer yada ben yanlış biliyorum ve sütüm yetmiyo az gelio die emmek istemediğini düşünüyorumBırakma sen ısrarcı ve kararlı ol bu konuda. Yenidoğanlar uykuya meyillidir. Sen ayağını mıncıkla burnunu çenesini sıkıştır bir şekilde uyandır ve muhakkak besle.
Ewet baktığımda sarılığa dair bir belirti yok çok şükürBilmem bebeklerde uykuyu sarılık yapar ilk akla bu gelir kontrol edin bakın cildine gözünün beyazına
Ay maalalah masalah ya Allah'ım herkese böylesini nasip etsin maşallahKiyamam ne sorunu olacak masallah
Oglum da oyleydi
Uyandirmasam bizle uyuyup bizle uyanirdi..
Hic sut vs de mi istemez insan hic acikmaz mi
Goguslerimin agrisi ile uyanirdim dolardi benim tosuncuk halen uyur
Ben de geceleri 2 saatte bir uyandirip emzirirdim ac kalmasin sarilik vs olmasin diye.
Millet uyusun diye gozune bakardi bebeginin
Ben uyansin da emsin diye.
Evet galiba öyle hiç uyanmak istemiyoOyyy yerim onuyorgun çıkmış içerden
İster istemez tedirgin oluyorum en ufak hareketinde bişimi oldu diye meraklanıyorumBacım 6 aydan sonra bak bide normal uyuması şuan yirim
Biz daha yolun başındayız bakalım bizi neler bekliyoKeşke benm oğlan da uyusa .. o aylarda çok uyurdu benm oğlan da. 9. Aydan yazıyorum uyumuyorrr