Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bayanlar kızım 30 aylık kilosu 18 ama benim içim hiç rahat değil kilosu çok fazla gibi geliyor etrafımdaki insanlar büyüdükçe verir boyuna gider vs diyorlar ama bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz benim abartıyorum onu da bilmiyorum
Saglikli besleniyorsa yapi meselesi ona yapabilecek bisey yok. Ama abur cubur hamur isi makarna karbonhidrat agirlikli besleniyorsa ona dikkat edebilirsinizEvet kilosu biraz fazla ama beslenmesi nasıl önemli olan bu . Mesela bebekken mama içti mi ? Şu an neler yer ? Dengeli beslenerek bu kiloyu alıyorsa sorun yok yapı meselesidir ama makarna, hamur işi, abur çlcubur tüketiciyle aldıysa evet fazla ve Allah korusun ileride obez olma ihtimali yüksek
28 aylık oğlum 15 kilo hiç öyle aşırı kilolu durmuyor boyu kaç cm kızınızın hatta bebekken çok tombik bir bebekti şimdi herkes zayıfladı kilosunu döktü diyor.Merhaba bayanlar kızım 30 aylık kilosu 18 ama benim içim hiç rahat değil kilosu çok fazla gibi geliyor etrafımdaki insanlar büyüdükçe verir boyuna gider vs diyorlar ama bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz benim abartıyorum onu da bilmiyorum