Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok kusuyor normalmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
Evet derdim bu. normalmı neden doktora söylemedin buraya yazacağına demeyin. her gittiğimde çocuk için kontrol, hastalık vs söyledim belirttim ama her çocuk kusar diyor ama benimki çok aşırı ben mi abartıyorum bilemedim resim atıcam çok özür dileyerekten görün diye  ki bu gene az yarısı üstünde kaldırım derken yastığa da döküldü sürekli sırt değişiyorıuz önlükleri fayda etmiyor bizim üstümüzde batıyor

Eklentiler

• IMG_20150302_134351.JPG
    132,6 KB · Görüntüleme: 269
Emzirdikten sonra mutlaka gazini cikar ve en az 20 dk dik tut.

bebeğiniz ke kadarlık önce onu öğreneyim
bebeklerin kusması normaldir ama fışkırır tarzda sürekli kusması normal değil ayını söylerseniz
yeni doğan reflüsü olup olmadığını kontrol ettirmeniz lazım. ben sağlıkçıyım kızımda şuan 10 aylık bizde sizin gibi büyüttük benim kızım özel mamayla büyüdü reflüsü olduğu için bence iyi bir doktor bulup bu kusma sürecinin çok sık ve fazla olduğunu evham yapmadığınızı bildirin.
sormak istediğiniz bir durum oılursa yardımcı olurum

Çok Sağolun bebeğim altı buçuk aylık doğduğundan beri bu sorunu çekiyoruz benim evham yaptığım düşünülüyor biraz panik biriyim ya peki siz nasıl yaptınız geçtimi sorununuz

cok besliyor olmayasin yavruyu..ne kadar aralikla besliyorsun cunku cocuk baya baya kusmus..
gulerken bi cocuk neden kusar,ancak karni cok ama cok doluysa..
bence besleme araliklarini uzatmalisin.

Fiskirarak mi kusuyor?
Doktora danistiniz mi?
Evet ama kendide alıştı gülerken bile kusuyor bence normal değil evet hemde birçok doktora söyledim hepsi kusuyor cevabı aldım ben sürekli halı koltuk sil hele yatağımız sürekli çarşaf değiştiriyor hergün bebek kıyafeti yıkanırmı bize sıra gelmiyor inanın bi günde 5-6 kez üst değişiyorıuz eskidi yıkana yıkana

cok besliyor olmayasin yavruyu..ne kadar aralikla besliyorsun cunku cocuk baya baya kusmus..
gulerken bi cocuk neden kusar,ancak karni cok ama cok doluysa..
bence besleme araliklarini uzatmalisin.
Aksine inanın az bile veriyorum 6,5 aylık 125 ml veriyorum çok kusuyor diye 210 240 felan olması lazım

Bazi bebeklerde oluyor cidden ama oyle herkeste oluyor diye bastan savmamak lazim.
Muhtemelen reflu problemi yasiyorsunuz ama daha kotu bir sey dahi olabilir.
Siz yine farkli guvenilir bir doktora daha danisin.

Ha
Bazi bebeklerde oluyor cidden ama oyle herkeste oluyor diye bastan savmamak lazim.
Muhtemelen reflu problemi yasiyorsunuz ama daha kotu bir sey dahi olabilir.
Siz yine farkli guvenilir bir doktora daha danisin.
Haklısınız 4-5 farklı doktora söyledim bu sefer daha fazla üstünde durucam sizde sağlıkla alın kucagınıza inşallah böyle bir sorun yaşamazsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…