Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok kusuyor normalmi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Evet derdim bu. normalmı neden doktora söylemedin buraya yazacağına demeyin. her gittiğimde çocuk için kontrol, hastalık vs söyledim belirttim ama her çocuk kusar diyor ama benimki çok aşırı ben mi abartıyorum bilemedim resim atıcam çok özür dileyerekten görün diye  ki bu gene az yarısı üstünde kaldırım derken yastığa da döküldü sürekli sırt değişiyorıuz önlükleri fayda etmiyor bizim üstümüzde batıyor
Canim benim oglumda,da ayni problem vardi, bu nedenle oglum ilk uc ay hickilo alamamisti. esim de ben de psikolojik olarak cok etkilenmistik. isin ilginci doktorum onemli degil, normal vs. diyordu. nirmal degildi, biliyordum cunku emdiklerinin hepsini cikariyordu, az cikatma seklinde degildi ve kilo da almiyordu. dogdugunda 3.900 gr iken sonra kilo vermeye basladi. doktorumu degistirdim ve doktora durumu anlattigimda reflu dedi, yenidogan reflusuymus. bazi oneriler getirdi. bebegin yuksek yastikta yatirilmasi vs gibi. simdi reflu yastiklari bile var. . sakin uzulme, ben bu durumdan utaniyordum bile. herseyin vardir bir cozumu...

Canim benim oglumda,da ayni problem vardi, bu nedenle oglum ilk uc ay hickilo alamamisti. esim de ben de psikolojik olarak cok etkilenmistik. isin ilginci doktorum onemli degil, normal vs. diyordu. nirmal degildi, biliyordum cunku emdiklerinin hepsini cikariyordu, az cikatma seklinde degildi ve kilo da almiyordu. dogdugunda 3.900 gr iken sonra kilo vermeye basladi. doktorumu degistirdim ve doktora durumu anlattigimda reflu dedi, yenidogan reflusuymus. bazi oneriler getirdi. bebegin yuksek yastikta yatirilmasi vs gibi. simdi reflu yastiklari bile var. . sakin uzulme, ben bu durumdan utaniyordum bile. herseyin vardir bir cozumu...
Teşekkür ederim bence bizimkide reflü gibi tabi tanı koyamam okuduklarım dan yola çıkarak ama bizde kiloda sorun yok şükür alıyoruz ama devamlı kusuyoz artık herşey yıkana yıkana yıprandı şükür rabbim başka dert vermesin ama işte anneyiz sorun ediyoruz

Benim oglumda ,iki defa bu resimdekinden daha fazla miktarda kusmustu.Kendi ustu benim ustum yatak yorgan her tarafimiza bulasmisti.Ben çok korkmustm ve hayret etmistm minnacik bebegin neresinden cikiyir bu kadar sey diye.Birincide bronsitti o yuzden kustu hep balgam vardi.İkincidede ben biraz usutmustum ve fasulye makarna salatasi falan yemistm gazli seyler yedigim icin oldu. doktora sordugumda oda boyle soyluyor.Yedigine ictigine dikkat etmek ve usutmemek gerekliymis.Simdi gazini cikartmadigimda ve fazla emdiginde yine kusuyor ama az miktarda...

X