Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dopler yapildi normal herseyKiloya çok takılma son gittiğinde nst en nasıldı ve dopler çekim yapıldığı yani bebeğin kan akımı ne durumda bakıldımı
Uyumlu degil iste kücük 3 hafta gerideTüm tetkikleriniz yapıldı mı? Bebek 34+2 ile uyumlu mu?
Randevu ameliyat icin sezeryan yani 4 haftasi var toparlanmssi icinSonraki randevu 4 hafta sonra cok uzun bir sure degil mi son ay icin ? Kagan kocatepe nin youtube videolarini izleyebilirsiniz bu konuda.
Yine gramı iyi doğmuş masallah.Eğer plesanta veya kan akımı ile ilgili bir sıkıntı varsa yemek içmek bebeğe kilo aldırmıyor. Bende sizinle aynı durumdaydım dopplerde sorun çıkmıyordu ama geriden geldiği için sıkı takip yapıldı haftada bir kontrole gidiyordum. 4 hafta çok uzun bir süre, nstye girmeniz lazım her hafta hatta. Ben 36. haftada nstnin kötü çıkması sonucu doğuma alındım. Bebeğim 2200 gr 44 cm doğdu, plesantası küçükmüş besleyememiş. Bence başka bir doktorda sıkı takibe alınmalısınız
Tamam çok iyi ama 4 hafta çok uzun kontrol için kilo aldırmak için süt muz köfte mutlaka tüket günlük bir proteinin mutlaka olsun haşlanmış yumurta salatalık bol su fakat sen bekleme bir perinatolog bul mutlaka birde o baksın mutlaka tavsiyeleri ek vitaminleri olacaktır ihmal etme özel olmasada her eğitim araştırma hastanesinde var diye biliyorum gerçi özel yada devlet farketmez mutlaka git perinatoğaDopler yapildi normal hersey
Hastaneden çıktığımızda 2070 grama düşmüştü ama çabuk toparlık çok şükür. İlk ay kontrolünde 3.5 kg ulaşmıştı. En büyük şansımız küvöze girmeden evimize gelebilmek oldu yoksa küçük büyük bebek farketmiyor hepsi büyüyor bir şekilde. Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsinYine gramı iyi doğmuş masallah.
Amin inşallah. Bebene de hayırlı büyümeler.Hastaneden çıktığımızda 2070 grama düşmüştü ama çabuk toparlık çok şükür. İlk ay kontrolünde 3.5 kg ulaşmıştı. En büyük şansımız küvöze girmeden evimize gelebilmek oldu yoksa küçük büyük bebek farketmiyor hepsi büyüyor bir şekilde. Allah herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Iki hafta sonra özel doktoruma gitcem o hep normal diyordu gelisimine kilosuna vs ama hastanede beni sezeryan yapacak doktor cok kücük dediEğer plesanta veya kan akımı ile ilgili bir sıkıntı varsa yemek içmek bebeğe kilo aldırmıyor. Bende sizinle aynı durumdaydım dopplerde sorun çıkmıyordu ama geriden geldiği için sıkı takip yapıldı haftada bir kontrole gidiyordum. 4 hafta çok uzun bir süre, nstye girmeniz lazım her hafta hatta. Ben 36. haftada nstnin kötü çıkması sonucu doğuma alındım. Bebeğim 2200 gr 44 cm doğdu, plesantası küçükmüş besleyememiş. Bence başka bir doktorda sıkı takibe alınmalısınız
Bende doplerden bakti iyi dedi sikinti yokEğer plesanta veya kan akımı ile ilgili bir sıkıntı varsa yemek içmek bebeğe kilo aldırmıyor. Bende sizinle aynı durumdaydım dopplerde sorun çıkmıyordu ama geriden geldiği için sıkı takip yapıldı haftada bir kontrole gidiyordum. 4 hafta çok uzun bir süre, nstye girmeniz lazım her hafta hatta. Ben 36. haftada nstnin kötü çıkması sonucu doğuma alındım. Bebeğim 2200 gr 44 cm doğdu, plesantası küçükmüş besleyememiş. Bence başka bir doktorda sıkı takibe alınmalısınız
Kasar seve seve yerim deneyimBenim de öyleydi o kadar bikmistim ki bunu duymaktan
Kasar peynir yumurta ceviz yedim özellikle kasar kilo aldırıyor
3100 doğdu çok şükür ki ben 2800e falan raziydim