• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok küçük kimse kucağına alıp sevsin istemiyorum

beklenenan41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2021
130
67
48
37
Merhaba, bebeğim daha 42 günlük. Bayramda Akraba ziyaretlerine gideceğiz. Bebeğimi sevmek öpmek isteyenler olacak. Kalp kırmadan nasıl sevmelerini engelleyebilirim ? Dokunmayın demek istemiyorum direk farklı alternatifler şeklinde kalp kırmadan kibarca reddetmek yada bahane üretmek istiyorum yardım lütfen:(

Bebeğim rahatsız dun gece uyumadı huysuz grip vs gibi fazla yaklaşmayın ya da enfeksiyon kapmış doktor kimseye yaklaştırma dedi gbi alternatifler üretebilirsiniz.

Gitmeseniz olmuyor mu 40 günlük bebekle?
Malesef 40 günlük bebeği eklenmemesi öpmemesi gerektiğini bilmeyen insanlara kibarca bunu anlatamazsiniz. Bebeginizi korumaya bakın. Kimse kırılır diye düsünmeyin. Baktınız almaya sevmeye kalkıyorlar emzireceğim altına bakacağım uykusu gelmişti. Durmaz şimdi vs diyerek vermeyin ya da alın. Çok hassas hemen ateşleniyor diyin vermeyin.

Gitmeyin ben şimdi bile vermiyorum kesin çizgi çizdim

Merhaba, bebeğim daha 42 günlük. Bayramda Akraba ziyaretlerine gideceğiz. Bebeğimi sevmek öpmek isteyenler olacak. Kalp kırmadan nasıl sevmelerini engelleyebilirim ? Dokunmayın demek istemiyorum direk farklı alternatifler şeklinde kalp kırmadan kibarca reddetmek yada bahane üretmek istiyorum yardım lütfen:KK43:
Ben afrika yıldızı diye YouTuber kadını takip ediyorum bebeği sevmek için üzerlerine bir şey örtüp öyle alıyorlar kucaklarına, öpmek istedikleri zaman kafasını öpüyorlar o kadar kültürlüler ki bizlerin yanında. Biz çok yobaz kalmışık dedim çok üzülmüştüm 🥺

Merhaba, bebeğim daha 42 günlük. Bayramda Akraba ziyaretlerine gideceğiz. Bebeğimi sevmek öpmek isteyenler olacak. Kalp kırmadan nasıl sevmelerini engelleyebilirim ? Dokunmayın demek istemiyorum direk farklı alternatifler şeklinde kalp kırmadan kibarca reddetmek yada bahane üretmek istiyorum yardım lütfen:KK43:
Gitmeyin. Geçen bayram üç aylıktı. Hiç kimseye gitmedim. Ortada bin çeşit salgın var. İnsanlar laf anlamıyor. Herkes "Bir benden ne olacak" kafasında. Hepsi bir kez dokununca milyon tane el dokunmuş oluyor çocuğa. Parkta hiç tanımadığım kadın bile elini tuttu. Akrabaya nasıl söz geçireceksiniz?

Geçen kurban bayramında 40 günlüktük. Bayram ziyaretleri yaptık memlekete gittik bayağı köye yani. Kimse kucağına almaya niyetlenmedi bile. Kovid sebebiyle bence herkes bilinçlendi. Yine de almak isteyen olursa annem ve eşim harç kimseye vermiyorum virüsten korkuyorum diyebilirsiniz ayıp değil.

İnanın en büyük streslerden bir tanesi 😡 anlayış olsa zaten kimse öpmez ama insanlarda anlayış yok . Bence hiç çıkmayın ama çıkarsanızda doktor talimatı diyin öpmek yasak diye, yada yanaklarına bebe kremlerinden sürün tahriş olmuştu sıcaktan yeni düzeliyor diyin 🤣

Gerekirse kır.Ben kimsenin ne hissettiğini düşünemedim o süreçte.Allah korusun bir uçuktan mikrop alırsa bir ömür biz anneler ağlarız çocuğumuz çeker.Ben kafasını öp yüzüne yaklaşma derdim herkese.

korona yine çoğaldı gerçekten hem yalan değil hemde onlarda farkında olur bu hastalığı bildikleri için geri dururlar

ramazan bayramında 3 aylıklı oglum. kucagımda ınsan ıcıne gelıp hos geldınız dedım bayramlastık uzaktan. malum salgınlar bıtmek bılmıyor dedım. bebek de kucuk . hıc yanlarına bıle gıtmeden uzak yerlestım. tabı haklısın falan alttan sessız cvplar aldım. ama sorun degıl boyle yapınca ustune cullanmıyorlar. ha cullansalar ben de bısı derdım. evet bebegın coook kucuk. daha 40 gun yahu. allahım korusun. kalplerının de kırılıp kırılmaması hıc umrumda degıldı. zaten uzakta duruyorken cocuga yaklascaklarsa bı uyarı sart cocugun daha onemlı. korona saysıyısı yıne uctu bu cok hafıf atlatıldıgı falan durumu benı ılgılendırmez sahsen ben uçuğu oldugu halde bı bebegı öpüp ölümüne sebep olmus bırını duyduktan sonra hıc oyle akraabaa kalbisi umrumda olmz.

Ben herkesi bebeği kucağına almaması ve öpmemesi konusunda açıkça uyarıyorum.Benden bebek konusunda cekiniolar hiç itiraz etmiolar.Siz açıkça soyleme konusunda cekince yasiosaniz doktorumuz kucağa alınmasını ve opulmesini sakıncalı buluyo covidden ve başka virüs ve bakterilerden dolayı diyin ve vermeyin.Yahu insanlar da ayrı bi tuhaf.Bir başkasının çocuğu kucağa alınmaz ve opulmez.Ozellikle de bu kadar küçükken.

Back