• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok kötü pişik oldu. Yardım edinm

kalmayanhevesler

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
76
48
8
Bronşit olduğu için antibiyotik kullandık. Cok kötü şekilde pişik oldu. Poposu, özel bölgesinin etrafı bacaklarının arası.. kantaron yağı, zeytinyağı, pişik kremi, bebek pudrası hepsini kullandım. Geçmiyor :KK43:

Son düzenleme:
Bronşit olduğu için antibiyotik kullandık. Cok kötü şekilde pişik oldu. Poposu, özel bölgesinin etrafı bacaklarının arası.. kantaron yağı, zeytinyağı, pişik kremi, bebek pudrası hepsini kullandım. Geçmiyo
Antibiyotik kullanımına bağlı mantar enfeksiyonu olmuştur. Doktora danışarak ilaç tedavisi başlamanız gerekiyor.
Fotoğrafı da kaldırın lütfen.
Geçmiş olsun

Fotoğrafı kaldırın, benim kızımda bundan çok daha kötüsü olmuştu. Antifungal ve antibiyotikli kremle geçti, doktor reçete etmişti

Fotoğrafı kaldırın! Deli misiniz nesiniz siz böyle foto nasıl koyabiliyorsunuz. Doktora sorun ona atın böyle forumlara atılır mı hiç ya

Bu kadar sapığın olduğu bir ülkede böyle fotoğraflar paylaşmayın Allah aşkına. Doktor gözetiminde tedavi olması gereken bir pişik bu zeytinyağı ile vs geçmez kolay kolay ilaçlı krem gerek

Sitede kötü niyetli sapık kişilerin olma riski açısından çok sakıncalı bir fotoğraf bence kaldırın. Pişik için de hametam krem iyi gelir belki.

Doktora danışın ama eczaneden eğer TRde var "Multilind" kremini kesinlikle alin. Mucizeler yaratıyor ve pişiği 2-3 gün içinde gideriyor.

Bronşit olduğu için antibiyotik kullandık. Cok kötü şekilde pişik oldu. Poposu, özel bölgesinin etrafı bacaklarının arası.. kantaron yağı, zeytinyağı, pişik kremi, bebek pudrası hepsini kullandım. Geçmiyor :KK43:
Doktora gidin mantar olabilir krem ile geçer . Fazla canı yanmadan eczaneye gitseniz oda veriyor antibiyotik kaynaklı pisik oldu diyin.

Hametan filan hiç işe yaramamıştı benim kızımda. Fito da yakmıştı. Sudocreami üretenlere çok dua etmişliğim var. Fotoyu görmedim. Iyi ki hemen kaldırdınız.

Back