mantar filanda olabilir bir dermatoloğa götürün isterseniz, geçmiş olsun.Mrb arkadaşlar benim 2 buçuk aylık kızım var, bir haftadır boyun bölgesi omuzlarına kadar pişik olmuş durumda. Alerjik dedi doktor olabilir dedim belki deterjandandır.. Krem verdi kullandık ama fayda etmedi dün tekrar götürdüm hem şampuan hem de iki tane krem verdi başladık kullanmaya sabah akşam duş aldırıp kremle dedi ama hala kaşınıyo yavrum tırnaklamış da kesmeme rağmen hala tırnak atıyo hep kanatmış ne yapmalıyım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?
2,5 aylık bebeğin kaşındığını nerden anladınız ki?
Zaten o yaşta bebek eline eldiven takılmazsa her yerini çizer, kanatır
Mrb arkadaşlar benim 2 buçuk aylık kızım var, bir haftadır boyun bölgesi omuzlarına kadar pişik olmuş durumda. Alerjik dedi doktor olabilir dedim belki deterjandandır.. Krem verdi kullandık ama fayda etmedi dün tekrar götürdüm hem şampuan hem de iki tane krem verdi başladık kullanmaya sabah akşam duş aldırıp kremle dedi ama hala kaşınıyo yavrum tırnaklamış da kesmeme rağmen hala tırnak atıyo hep kanatmış ne yapmalıyım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?
İstanbul, sıcaktan oldugunu zannetmiyorum boyun bölgesi sadece ufaktı ilk önce o kaşıdıkça yayıldınerdesinie hava sicak mi? pisik dedigin isilik mi
ince giydir ;terlememesi lazim , evde serin olsa olur
Topıcrem diye bi Şampuan verdi sabah akşam yıka dedi bide advantan diye bi krem hemen banyodan sonra günde iki kez bide sadece öğle de fito diye bi krem verdi iki gün oldu başlayalı henüz bi değişiklik yokÇok geçmiş olsun canım benim bebeğimde aynıso olsu biobaby krem pişiğe iiyi geldi biz her gün yıksdık suyun içini mısır nişastası dök biraz bebeğini suda beklet bize iyi geliyo sabun kullanma sakın csnım bize doktor ovadril diye bi krem daha vermişti kaşıntı için ama 5-6 aylıkdı kızım senin bebiş daha küçükmüş doktoruns bi sor istersen inşaAllah enkısa zamanda geçer .
Önce çocuk acile götürdük daha sonra Cildiyeyemantar filanda olabilir bir dermatoloğa götürün isterseniz, geçmiş olsun.
Beş gün sonra kan testi yaptırıcaz bakalım öğrenirizCanım alerjiye krem vs yetmez.neye alerjisi olduğunu bileceksin ve onu yemeyeceksib.benim oğlum gözlerini çok kasirdi vücudu kabarinca test yaptırdık.sut ürünleri ve yumurta alerjisi çıktı.kan testi yaptır imkanın varsa.yaptiranazsan sen dene bir süre yumurta yeme baktın rahatliyorsa anlarsın ki yumurta alerji yapıyor çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?