Çocuk Hastalıkları Bebeğim Çok Kaşınıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_Twety_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
303
112
103
Mrb arkadaşlar benim 2 buçuk aylık kızım var, bir haftadır boyun bölgesi omuzlarına kadar pişik olmuş durumda. Alerjik dedi doktor olabilir dedim belki deterjandandır.. Krem verdi kullandık ama fayda etmedi dün tekrar götürdüm hem şampuan hem de iki tane krem verdi başladık kullanmaya sabah akşam duş aldırıp kremle dedi ama hala kaşınıyo yavrum tırnaklamış da kesmeme rağmen hala tırnak atıyo hep kanatmış ne yapmalıyım tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?

Çok geçmiş olsun canım benim bebeğimde aynıso olsu biobaby krem pişiğe iiyi geldi biz her gün yıksdık suyun içini mısır nişastası dök biraz bebeğini suda beklet bize iyi geliyo sabun kullanma sakın csnım bize doktor ovadril diye bi krem daha vermişti kaşıntı için ama 5-6 aylıkdı kızım senin bebiş daha küçükmüş doktoruns bi sor istersen inşaAllah enkısa zamanda geçer .

nerdesinie hava sicak mi? pisik dedigin isilik mi
ince giydir ;terlememesi lazim , evde serin olsa olur

mantar filanda olabilir bir dermatoloğa götürün isterseniz, geçmiş olsun.

Canım alerjiye krem vs yetmez.neye alerjisi olduğunu bileceksin ve onu yemeyeceksib.benim oğlum gözlerini çok kasirdi vücudu kabarinca test yaptırdık.sut ürünleri ve yumurta alerjisi çıktı.kan testi yaptır imkanın varsa.yaptiranazsan sen dene bir süre yumurta yeme baktın rahatliyorsa anlarsın ki yumurta alerji yapıyor çocuğa.

Makinada yikadiginiz kıyafetlerini cift durulama yapın, bebek deterjaniniz tozsa belki kalinti kalıyordur... çocuk doktoruna değil dermatologo goturun

Benim oglumda da alerji olmuştu bir tek fito krem iyi gelmişti. Senin yedigin birsey sütten ona geçiyor olabilir.

bi yerde kaşınmanın sebebinin vitamin eksikliği olduğunu okumuştum.bebekler için geçerli mi bilmiyorum ama aklıma geldi

2,5 aylık bebeğin kaşındığını nerden anladınız ki?

Zaten o yaşta bebek eline eldiven takılmazsa her yerini çizer, kanatır

kuru cilt kasınır ve alerji olur unutmayın cok yıkamakta iyi degil lütfen ama lütfen deneyimli bir cildiye doktoruna götürün benim kızmın kolunu arkasında bir alerji oldu bir doktor bu gecmez iz kalır dedi hadi ordan dedim aldım en iyi hekime götürdm ve hiçbir iz yok sükür geçti

hergün yıkayın ama şampuan kullanmayın ya da organik kullanın. çok sıcak su olmayacak.çok kalın giydirmeyin.
kıyafetlerini bebek deterjnı ile yıkayıp ütüleyin. mustelanın kuru ciltler için nemlendiricisi var doktor tavsiye ederse kullanın iyi bir üründür.

Canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona. Deterjanı değiştir bide bakalım. Ona da olabilir ya da tetikliyor olabilir.

Topıcrem diye bi Şampuan verdi sabah akşam yıka dedi bide advantan diye bi krem hemen banyodan sonra günde iki kez bide sadece öğle de fito diye bi krem verdi iki gün oldu başlayalı henüz bi değişiklik yok

Beş gün sonra kan testi yaptırıcaz bakalım öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…