- 6 Mayıs 2017
- 303
- 112
- 103
Kullanıyoruz şuan fito krem inşallah fayda ederBenim oglumda da alerji olmuştu bir tek fito krem iyi gelmişti. Senin yedigin birsey sütten ona geçiyor olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyoruz şuan fito krem inşallah fayda ederBenim oglumda da alerji olmuştu bir tek fito krem iyi gelmişti. Senin yedigin birsey sütten ona geçiyor olabilir.
Doktor kokusuz deterjan önerdi bende sabun rendeledim bide bingonun hipoalerjenik kokusuz deterjanı var ona başladım normalde uni baby kullanıyordum dalini deterjanına ve roxy sabun tozuna geçtikten sonra oldu..Canım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona. Deterjanı değiştir bide bakalım. Ona da olabilir ya da tetikliyor olabilir.
Ama bi süre sonra bebek ellerini hissetmeli hep eldiven olmaz ki hem ben tırnaklarını kesiyorum ama yine çizmiş boynunu resmen kaşıyo2,5 aylık bebeğin kaşındığını nerden anladınız ki?
Zaten o yaşta bebek eline eldiven takılmazsa her yerini çizer, kanatır
Bende özel hastaneye götürdüm tavsiye üzerine iyi bir bayan Cildiye doktorukuru cilt kasınır ve alerji olur unutmayın cok yıkamakta iyi degil lütfen ama lütfen deneyimli bir cildiye doktoruna götürün benim kızmın kolunu arkasında bir alerji oldu bir doktor bu gecmez iz kalır dedi hadi ordan dedim aldım en iyi hekime götürdm ve hiçbir iz yok sükür geçti
Hem deterjanını değiştirdim hem de mümkün oldugu zaman kaynatıyoruz miktobu kırılırmşCanım çok geçmiş olsun kıyamam ben ona. Deterjanı değiştir bide bakalım. Ona da olabilir ya da tetikliyor olabilir.
Hem deterjanını değiştirdim hem de mümkün oldugu zaman kaynatıyoruz miktobu kırılırmş
anladım, geçmiş olsun.Önce çocuk acile götürdük daha sonra Cildiyeye
Ewet nemli değil kuru da değilkurumu derisi
yani bebek böyle nemli nemli olur da sizinki kuru mu
benim oğluma da atopik dermatit demişlerdi bir ara bir çocuktu
bizim cildiyecimiz sık yıkama demişti
yıkandıkça kurur daha beter olur diye
Eve silikon çektirmiştik o gündem beri kaşınıyo acaba kokudan rahatsiz mı oldu kiCocuga alerji yapan faktoru tespit ettiniz mi? Onu ortadan kaldirmalisiniz. Cocugun giysilerini yikarken kullandiginiz kimyasallara dikkat edin. Eger kimyasaldan etkilendiyse asinti en hafif kismi.
Günde iki kere yıka dedi sabah akşam 5 gün böyle olacak ama ılık suyla dedi zaten sıcak suyla yıkayamam ki bende ılık suyla yıkıyorum.. Bide krem verdi o kuruluğu önler sanırımkurumu derisi
yani bebek böyle nemli nemli olur da sizinki kuru mu
benim oğluma da atopik dermatit demişlerdi bir ara bir çocuktu
bizim cildiyecimiz sık yıkama demişti
yıkandıkça kurur daha beter olur diye
Yani imkansiz degil. Silikon ihtimaline karsi evi iyi havalandirin hatta mumkunse esin evi havalandirirken sen 1-2 gun baska yerde kal. Bu arada diger ihtimallere karsi tetikte ol. Ozelliklere kimyasallara ve tukettiginiz gidalara ikiniz de dikkat edin.Eve silikon çektirmiştik o gündem beri kaşınıyo acaba kokudan rahatsiz mı oldu ki
Zaten silikon çektirdikten sonra sabaha kadar havalandırdım evi ve başka odada yattım ama o günden sonra böyle olduYani imkansiz degil. Silikon ihtimaline karsi evi iyi havalandirin hatta mumkunse esin evi havalandirirken sen 1-2 gun baska yerde kal. Bu arada diger ihtimallere karsi tetikte ol. Ozelliklere kimyasallara ve tukettiginiz gidalara ikiniz de dikkat edin.
Demek yetmemis. Ben boya yaptirdiktan sonra 1 hfta tum pencereler gece gunduz acik biraktim oyle tasindim silikon kokusunu bilmiyorum ama bebekler bizden daha hassas.Zaten silikon çektirdikten sonra sabaha kadar havalandırdım evi ve başka odada yattım ama o günden sonra böyle oldu