Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok huzursuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ozissk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
9
4
16
36
8 aylık kızım çok huzursuz sinirli 5 aylıkken 2 dişi çıktı. Şimdi üst dişlere bakıyorum ama hiçbir belirti yok. Uyutmak çok zor hala kundaklıyorum. Uyurken kendini sıkıyor sürekli hareket ediyor ikimizde kan ter içinde kalıyoruz. Hala dönmüyor desteksiz oturuyor çok zorlanıyorum. Sizde de böyle şeyler varmı? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Canım benim kızım 4 aylık daha oralara gelemedim bir fikrim yok ama sadece kendini sıkıyor kısmı dikkatimi çekti.. Bu sıkma nasıl birşey?? Kasma şeklinde mi?? Sıkarken gözleri, elleri,bacaklarını da aynı anda mı sıkıyor?? Ya da belirli aralıklarla tekrar ediyor mu Mesela???

Allah korusun nöbet falan geçiriyor olabilir mi??

Merhaba canım Her uykuya geçişte, sinirlenince yapıyor. sinirlerim alt üst oldu memnun edemiyorum yapışık geziyoruz zaten kundaktan kurtulamadı asla ayağımda sallamadan uyumuyor bugün uyku eğitimine başlayacağım nöbet geçirdiğini düşünmüyorum. Birde 8 aylık hala dönmüyor norolojiden randevu aldım götüreceğim normalde çok hareketli bir bebek

Anladım canım nöbet gibi birşey değilse sorun yok gibi.. Dönme konusunda bir fikrim yok bebeğim daha küçük ama her bebek de her hareketi farklı zamanlarda yapıyor çok takmayın bence kafanıza.. Doktora gidince içiniz rahatlar zaten.. Sağlıkla büyüsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…