• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim çok huysuz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Morbak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
19
1
1
27
Hanımlar mrb bı sorum olcak size 6 buçuk aylık bı kızım var. Son bı haftadır çok huysuz sürekli ağlıyor acaba diş belirtisi mi bazen bakiyon mutlu bı bebek bazen de sinirli ve huysuz oluyo normal bı ateş var inip cikiyo doktora götürdüm film çekti biraz Gazi var dedi ve başından salma yaptı bu diş belirtisiyse ne kadar sürer

Hanımlar mrb bı sorum olcak size 6 buçuk aylık bı kızım var. Son bı haftadır çok huysuz sürekli ağlıyor acaba diş belirtisi mi bazen bakiyon mutlu bı bebek bazen de sinirli ve huysuz oluyo normal bı ateş var inip cikiyo doktora götürdüm film çekti biraz Gazi var dedi ve başından salma yaptı bu diş belirtisiyse ne kadar sürer
Niye film çekti?
İnip çıkan yüksek olmayan bir ateş için röntgen mi çektirdiniz altı buçuk aylık bebeğe?
Doktora neden sormadınız bunları en doğrusunu o bilmez mi?
Diş belirtisiyse dişi çıkana kadar sürer mantıken dimi?

Tabi diş çıkana kadar diş çıkartması çok surermi diye soruyorum böyle cvblar verirseniz lütfen yazmayin

Back