Bebegim cok huysuz .Kafayi yemek üzereyimmmm

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Bebegim 6 aylik ve dogdugundan beri uyumuyor surekli agliyor uykusunda cildirmak uzereyim duzelirmi bu boyle olan varmi.Tecrubelerinizi bekliyorum

cok goturduk en iyi en ozellerine ama hamdolsun saglik sorunu yok niye boyle bikmiyorum

Bebegim 6 aylik ve dogdugundan beri uyumuyor surekli agliyor uykusunda cildirmak uzereyim duzelirmi bu boyle olan varmi.Tecrubelerinizi bekliyorum
benim oglum 32 aylık ilk 40 gün çok iyiydi ama ogun bugündür uymuyor uymuyoor daha yenni uyudu mesela dr a da götürdük ama nafile Allah yardımcın olsun

Emziriyormusunuz ? Sutunuz yetmiyir olabilir. Sut yetmediginde bebek cabuk acikir ve sık sık uyanip aglar. Kuzenimin sebebi buydu. Belki sizinkide bundan olabilir.
6 aylik demissiniz muhtemelen ek gida kullaniyorsunuzdur karni doyuyordur ama bu kezde diş sıkıntisi basliyor ve bebekler cok huysuz oluyor.
Aklima gelen bu şukur ki saglik soruny yokmus. Yinede bi uzmanla görüşün derin.

Bazi bebekler böyle bnm oglumda 1yasina gircek ilk aylara göre düzelme var evet cok zor ama düzelir sagligi yerindeyse cok sükür düzelir.

Benim kizim da 26 gunluk malesef uyumayan huzursuz bi bebis. Gece 2 den beri ayaktayiz artik pes ettim uyutmaya da calismiorm. Allah yardimcimiz olsun.

benim kizim 5 ay kolikti, sana boyle anlatayim evden disariya adim atamazdik, bebek arabasinda yatmaz, yataginda yatmaz, surekli sabahtan aksama kadar aglar ve hep gogsumde uyurdu. zamanla duzeldi ama sonra ben yiprandim. allaha sukur simdi 14 aylik yine cok mizmiz bir cocuk ama oyle aglamasi filan yok.

Benim kizim da 26 gunluk malesef uyumayan huzursuz bi bebis. Gece 2 den beri ayaktayiz artik pes ettim uyutmaya da calismiorm. Allah yardimcimiz olsun.
Canm ilk zman gayet dogal dunyaya alisip uyku duzenini oturtmak zman alicaktir. Sorun etmeyin. Allah yardimciniz olsun. Temmuzdada bizimki geliyor virrak virrak aglayacak :) sesine hasretim suan :)

Canm ilk zman gayet dogal dunyaya alisip uyku duzenini oturtmak zman alicaktir. Sorun etmeyin. Allah yardimciniz olsun. Temmuzdada bizimki geliyor virrak virrak aglayacak :) sesine hasretim suan :)
Saglikla kavus insalla. O kadar fena aglioki ikinci cocuktan kesinlikle vazgecmek uzereim :( annem yanimda olmasa Kafayı yerdim tek basima nesi var bisi mi oldu bu kadar aglio die

Saglikla kavus insalla. O kadar fena aglioki ikinci cocuktan kesinlikle vazgecmek uzereim :KK43: annem yanimda olmasa Kafayı yerdim tek basima nesi var bisi mi oldu bu kadar aglio die
Canm dayan az kaldi duzelcek bunlarda gececek. Ama aglamasa bile en azindan her 2 saatte bir uyanip emzirmen gerekki buyusun. Birde buna alt acma ve gazlarida dusun. Ilk zman uykusuz kalmak yipratiyor o yuzden suan zor geliyor ama yakinda duzelecek .

Bazi annler var diyo bebegim su satte uyuyo bilmem kac saat uyuyo.Dekiruyorum ya.Bnm kizim anormalmi diye.Bi ben boylemiyim diye

Canm dayan az kaldi duzelcek bunlarda gececek. Ama aglamasa bile en azindan her 2 saatte bir uyanip emzirmen gerekki buyusun. Birde buna alt acma ve gazlarida dusun. Ilk zman uykusuz kalmak yipratiyor o yuzden suan zor geliyor ama yakinda duzelecek .
Alt acmada da hala dunyalari yikiyo aglaya aglaya ozellikle actiktan sonra bezle silerken deliriyo hic sevmio. Insalla herkesin dedigi gb mucizevi bi sekilde 40indan sonra duzene girmeye baslar :)

Canim ya bebegin ac mi kaliyor gelisimi nasil? Ya da evin cok mu sicak ? Nasil uyutuyorsun ve seninle ayni oda da mi uyuyor baska bir odada mi?

Canim ya bebegin ac mi kaliyor gelisimi nasil? Ya da evin cok mu sicak ? Nasil uyutuyorsun ve seninle ayni oda da mi uyuyor baska bir odada mi?
Yok zaten sagarak veriyorum sutu.emmiyo bni.Hersryi tastamam fakat uyumuyo ve durekli uyur halde agliyo

benim kizim 5 ay kolikti, sana boyle anlatayim evden disariya adim atamazdik, bebek arabasinda yatmaz, yataginda yatmaz, surekli sabahtan aksama kadar aglar ve hep gogsumde uyurdu. zamanla duzeldi ama sonra ben yiprandim. allaha sukur simdi 14 aylik yine cok mizmiz bir cocuk ama oyle aglamasi filan yok.
aynı benim kızım sürekli yapışığız büyüğünce o diycek anne sarilma diye şimdi tadını çıkartıyorum..

Yok zaten sagarak veriyorum sutu.emmiyo bni.Hersryi tastamam fakat uyumuyo ve durekli uyur halde agliyo

Canim ya belki emmedigi icin boyle huzursuzdur emmek guven duygusunu gelistirdigi icin daha dunyaya alisamamistir belki emmiyorsa bol bol kucagina al konuş bi şarkı.soyle mesela onu her huzursuzlandiginda soyle. Benim kizim dogdugundan beri her agladiginda bir sarkimiz var onu soyluyorum 11 aylik oldu halaa ise yariyor aglayinca basliyorum bende sakinlesiyor hemen :KK75:

Canim ya belki emmedigi icin boyle huzursuzdur emmek guven duygusunu gelistirdigi icin daha dunyaya alisamamistir belki emmiyorsa bol bol kucagina al konuş bi şarkı.soyle mesela onu her huzursuzlandiginda soyle. Benim kizim dogdugundan beri her agladiginda bir sarkimiz var onu soyluyorum 11 aylik oldu halaa ise yariyor aglayinca basliyorum bende sakinlesiyor hemen :KK75:
Benim kizim emmesine ragmen huzursuz bence huylari boyle doğuyolar bize de sabretmek kalio ve en kısa zamanda duzene girmelerini beklemek kalio

ilk 4- 5 ay gazdan uyumaz,sonra disleri cikmaya baslar.
2 senede rayina girer.
sakin bu donemde bebegini psikolojik olarak hirpalama sakin.
kucagina alip pispislayacaksin,uyumuyorsa yapacak bisey yok.
koynuna alir uyutursun en kotu.

Back
X