- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Fitil koydunuz mu? Benim kizin atesi oldugunda fitil koymasam dusmuyor atesi.İyi geceler arkadaslar bebegimin atesi yukselmişti ilk kez. Hastaneye giderken üzerinde ince bir kıyafetle ve corapsız götürdüm. Arabaya binip inerken biraz o şekilde üşüdü mü ne yaptı anlamadım daha kötü oldu. Boğazı çok kötü durumda, sesi kısık, burnu tıkalı, ateşi de 38.5ten aşağı düşmüyor. Kolunu kaldıracak dermanı yok. Kıyafet giydirmek için doğrulturken bile sanki canı yanıyormuş gibi acı acı ağlıyor. Ateşini bir türlü düşüremedim. Dr calpol ve grip nezle için bir ilaç daha verdi. Bu sabah kullanmaya başladım, bir değişiklik yok henüz. Yarına toparlar mı ilk kez hasta oldu. Tecrubesiz ve endişeliyim. Elleri ve ayakları buz gibi. Ensesi sırtı alnı yanıyor
Keşke antibiyotik yerine iburamin verseymisinzBaşka bi hastaneye götürseniz.
Bebeğe serum ve antibiyotik tedavisi uyguluyorlar.
Yılbaşından önce benim bebeğimde hastalardı, doktor bitkisel kürler önerdi. Gece tekrar görüştük bu sefer parol ve iburamin şurup verdi. Kullanmadım bunlara ihtiyacı yoktu çünkü.
Gittikçe kötüleşti.
Tekrar gittik bu sefer yoğum bakim bebek doktoruna denk geldik iyi bı tedaviye başladı.( Doğum yaptığım hastaneye götürdüm hafta sonu olduğu için dışardan nöbetçi doktor geliyor)
İki gün sonra tekrar götürdük ateşi çıkmaya başladı. Doktor hiç riske atmadı salgından dolayı.
Hemen acil oda açtırdık.
İki serum takıldı. Birine antibiyotik verildi. Agizdan dolven ve fitille ateşi düştü bebeğim kendine geldi.
domuz gribi varsa mecbur veriyorlar diye biliyorumKeşke antibiyotik yerine iburamin verseymisinz
Antibiyotiktşkten çok çok daha masum
Vucudunda enfeksiyon mu vardı antibiyotik verildi merak ettim?
Evet, antibiyotik tedavisi gerektirmeyecek bir durum olmasa doktorlar başlamazdı.Keşke antibiyotik yerine iburamin verseymisinz
Antibiyotiktşkten çok çok daha masum
Vucudunda enfeksiyon mu vardı antibiyotik verildi merak ettim?
Domuz gribi değil, testleri yapıldı.domuz gribi varsa mecbur veriyorlar diye biliyorum
Bu sekilde büyüyolar napalım bende bebekken cok üzülürdm hasta oldugunda hasta olmadan büyümezler ki.el ve ayak buz gibi olur normal ateşli diye bikaç gün böyle sürer korkmayın ateşi kontrol altında tutunİyi geceler arkadaslar bebegimin atesi yukselmişti ilk kez. Hastaneye giderken üzerinde ince bir kıyafetle ve corapsız götürdüm. Arabaya binip inerken biraz o şekilde üşüdü mü ne yaptı anlamadım daha kötü oldu. Boğazı çok kötü durumda, sesi kısık, burnu tıkalı, ateşi de 38.5ten aşağı düşmüyor. Kolunu kaldıracak dermanı yok. Kıyafet giydirmek için doğrulturken bile sanki canı yanıyormuş gibi acı acı ağlıyor. Ateşini bir türlü düşüremedim. Dr calpol ve grip nezle için bir ilaç daha verdi. Bu sabah kullanmaya başladım, bir değişiklik yok henüz. Yarına toparlar mı ilk kez hasta oldu. Tecrubesiz ve endişeliyim. Elleri ve ayakları buz gibi. Ensesi sırtı alnı yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?