• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim çok asagida hareket ediyor !!!

Hiç bir fikrim yok ama telaşını hissedince yazmak istedim.
Sakin kalmaya ve moralini yüksek tutmaya çalış.
Umarım normaldir, tecrübeli arkadaşlar yazar zaten.
Sağlıkla kucağına alabilmeyi dilerim Allah'ın izni ile.

normal :)
asagıya vurur sankı cıkacakmıs gıbı hıssedersın
sonra gecıyor
buyudukce karında buyuyor oda bıraz daha yukarda hıssetmene neden oluyor

Aynen bişeyler çıkacak gibi hissediyorum ilk gebeligim ve tecrubem yok bişeyler tersmi gidiyor diye düşündüm
yoo sıkıntı yok kendı doktorunuza bıgun gıttıgınızde sorabılırsınız
bazen pıtpıtpıt olur bazen alta vurur rahatsız eder
mesela suan benım ıcımde dort dönuyo dısardan bakınca karnım komık duruyo tıtresımler anı kabarıklıklar :D
o asagı vurma hıssı gecen hafta gectı bende

yoo sıkıntı yok kendı doktorunuza bıgun gıttıgınızde sorabılırsınız
bazen pıtpıtpıt olur bazen alta vurur rahatsız eder
mesela suan benım ıcımde dort dönuyo dısardan bakınca karnım komık duruyo tıtresımler anı kabarıklıklar :KK70:
o asagı vurma hıssı gecen hafta gectı bende
Haftasına gore benimkide baya haraketli henüz karnımin şeklini değiştirmiyor ama kipir kipir fena tekmeler atıyor ahh bide aşağıya atmasa o tekmeleri :)) korkutuyor paşa beni ;)

Bnm bebegim asagi inmis doktor oyle dedi. Erken dogum riski dedi.ve henuz 28 haftalik hamileyim cok korkuyorum. Sendede oyle durum olsa doktor ztn gorur ve uyarir dikkat etmen icin bncede normaldir

Bnm bebegim asagi inmis doktor oyle dedi. Erken dogum riski dedi.ve henuz 28 haftalik hamileyim cok korkuyorum. Sendede oyle durum olsa doktor ztn gorur ve uyarir dikkat etmen icin bncede normaldir[/QUOT ben daha doktorumla konusmadim ama haftaya randevum var asagida hissettiğimi söylemedim daha bende ondan korkuyorum ıstee :( inşallah öyle degildir seni alttan mi muayne etti bunu anlamak için.??

Slm kızlar 21 haftalik hamileyim bebeğim i çok asagida hissediyorum aşağıya vuruyo resmen normalmiii sizce ?? :KK43:

canım ben de aynı şeye telaş etmiştim ama ayakları kasıklarımızın hizasına denk geldiği zaman öyle oluyormuş :)
bir de senin tek tarafta mı atıyor? Bana doktorum hamileliğin başında rahminde bölme görüyorum demişti ama benim bebe bi sağa gidiyo bi tam sol yapıyo anlamadım yani bende bunu merak ediyorum.bölme olsa öbür tarafa geçememesi lazım değilmi:KK23:
çok korkmuştum da 30.haftaya gelemeyebilirsin dediği için.Bebek her iki tarafta oynayınca umutlanıyorum yoktur bölme diye:KK17:

canım ben de aynı şeye telaş etmiştim ama ayakları kasıklarımızın hizasına denk geldiği zaman öyle oluyormuş :)
bir de senin tek tarafta mı atıyor? Bana doktorum hamileliğin başında rahminde bölme görüyorum demişti ama benim bebe bi sağa gidiyo bi tam sol yapıyo anlamadım yani bende bunu merak ediyorum.bölme olsa öbür tarafa geçememesi lazım değilmi:KK23:
çok korkmuştum da 30.haftaya gelemeyebilirsin dediği için.Bebek her iki tarafta oynayınca umutlanıyorum yoktur bölme diye:KK17:
Canim bölme nasıl oluyor bilmiyorum ama evet benimki tek taraflı tekmeliyo ;) yani şöyle ki sol tarafıma sürekli tekmeler atiyo bazen çok nadir sağ tarafimda sertleşme oluyo sanırım kafası sağda bazen de en aşağıya tekmeler atiyo karnima degilde cikisa dogru hissediyorum tekmesini resmen çıkacak zannediyorum ;(

Canim bölme nasıl oluyor bilmiyorum ama evet benimki tek taraflı tekmeliyo :KK66: yani şöyle ki sol tarafıma sürekli tekmeler atiyo bazen çok nadir sağ tarafimda sertleşme oluyo sanırım kafası sağda bazen de en aşağıya tekmeler atiyo karnima degilde cikisa dogru hissediyorum tekmesini resmen çıkacak zannediyorum ;(

Canım bende senin gibi 22.haftamda bebeğim in vuruşlarını alt kısmımda hissediyordum aklım çıkıyordu korkudan sonra doktoruma sordum yooo bebek aşağıda diil ayaklarıyla bi yerlere vuruyor onu hissediyorsun demişti hatta bebişim makat pozisyonu ndaymış o haftalarda bi kaç hafts sonra yatay pozisyon a geçti artık göbeğimin heryerini geziyor :)

Canim 22 haftalik hamileyim bende oldukca asagida hissediyorum...
Sezeryan dikisleriminde altinda hissediyorum yani dusun...
Bugun doppler e girdim doktora sordum iste asagida hissettigimi...Oldukca normal dedi...
Rahim genis alan bebekte buyuk bak mesal su an ayaklari orada govdesi yukarda diyede gosterdi..
Canini sikma derim ♡

Bende asagida hissediyorum ama tekmeleri yukarda.. kollariyla asagiya ayaklariylada yukariya vuruyo velet :KK53:

Kizlar bebek asagida olunca doktor ultrasonda goruyo zatn telas etmeyin tekmelsri kuvvetli olumca bebisin her yerinizde hissetmeniz normal. Mesela bnm bebegim asagida ve erken dogum riski war doktor ultrasonla bebege bakar bakmaz farketti ve dedi :(

bence gayet normal canim benim bebisimde surekli asaga vuruyor hatta bazen canimi acitiyor :oops: cevremdeki arkadaslarima anlattim ve bi cogu bu durumun aynisini yasadiklarini soylediler. yinede doktorumuza sormak lazim tabi

Kizlar bebek asagida olunca doktor ultrasonda goruyo zatn telas etmeyin tekmelsri kuvvetli olumca bebisin her yerinizde hissetmeniz normal. Mesela bnm bebegim asagida ve erken dogum riski war doktor ultrasonla bebege bakar bakmaz farketti ve dedi :KK43:
Seninki ozel bir durum olsa gerek, hem bir olasiliktan bahsediyoruz oyle degilmi dert etme, Turkiyede keyfi 38. haftada bebekleri sezeryanla aliyorlar bebege birsey olur korkularida yok doktorlarim Masallah, kesip bicip parasini alip yoluna devam ediyorlar.. neyse konudan uzaklasmiyim, erken dogumu hersey tetikleyebilir bu yuzden hepimiz biraz risk altindayiz, kafani yorma derim ben ;)

Back
X