Çocuk Hastalıkları bebeğim çok ağlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

canan027

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
147
3
118
İstanbul
bebeğim çok ağlıyor ve ben bunalıma girmek üzereyim yediriyorum altını değiştiriyorum özellikle akşamları deligibi ağlıyor gezdiriyorum yok ayağımda sallıyorum yok battaniyede sallıyoruz yok susmuyor ağlamaktan sesi kısılıyo sonra yorulup uyuyo götürmediğim dr kalmadı 4.ayı bitti nerdeyse iki günde bir acildeyiz tahliller yapılıyo herşey temiz ya gazından yada yaramazlıktan diyolar eşimde yanımda yok yurtdışında iyice pisikolojim bozuldu Allahıma yalvarıyorum artık şu çocuk uslansın diye

bi ara benimkide öleydi.bende onla bir ağlıyodum.meğer sütüm yetmemiş aç kalmış.bide uykusu bölündümü çıldıroyo bizimki

Çok şükür herhangi bi sağlık problemi olmadığına göre,,,
ya gazdan dolayı yada açlıktan ağlıyordur bebeğiniz.
anne sütüyle mi besliyorsunuz bebeğinizi???

nasıl olduğunu çok çok iyi biliyorum... yaşadım ve geçti çok şükür.... 20gün boyunca hergece aynı saatlerde çığlık çığlığa ağlıyordu benim meleğim... acemiydim eşim deneyimsizdi... kolik ağlaması dendi.... bendeki stres bendeki o güvensizlikti sebeb... annem yanımdan ayrılmış memlekete gitmişti çünkü... sonra olayın çözümünü kendim buldum... o ağlama saatlerinde ona güvenle gayet kendimden emin sarılıp kulağına güzel şeyler fısıldadıkça ağlamalar azaldı ve geçti... yalnızlığın tek başına bebeği büyütmenin zorluğunu bilirim... sarıl ona... güven kendine... ve çözümün sadece sende olduğuna inan.

Çok şükür herhangi bi sağlık problemi olmadığına göre,,,
ya gazdan dolayı yada açlıktan ağlıyordur bebeğiniz.
anne sütüyle mi besliyorsunuz bebeğinizi???

sarılık oldu sık beslenicek dedi dr hem anne sütü hem mama veriyodum ama 15 gündür emmeyi bıraktı onada canım sıkılıyo zaten ama hiç aç bırakmıyorum zaten acıkmadan maması hazır olcak yoksa çığlık çığlığa ağlıyo

hergece aynı saatte ağlıyo gözlerinden yaş geliyo içini çekerek ağlıyo evet bende panik yapıyorum benim bu halim onu iyice huzursuz ediyo olabilir.çok üzülüyorum ve eşim yanımda olmadığı için sorumluluklarım dahada ağır bebekle ilgilenmekten kızıma hiç ilgi gösteremiyorum dersleri iyice geriledi.hep ağladığı için bir ortama giremiyorum sanki suçlu benmişim çok şımartmışım kucağımdan indirmemişim sanki hiç çocuk görmemişim bunların hiçbirini duymamak için evdende çıkmıyorum.sabretmekten başka yapacak birşeyim yok düzene girmesini bekliyorum.evet yalnız çocuk büyütmek çok zor dediklerinizi yapıcam kulağına bişeyler fısıldayayım bende inşallah faydasını görürüm

canan07, öyle çok iyi anlıyorum ki seni... boşver senin arkandan konuşulanları... o anlarda kendi kendine şunu de, '' benim meleğimin bana ihtiyacı var'' .... başkası bunu anlayamaz... sımsıkı güvenle kendinden emin sarıl ona ve ''geçecek anneceğim geçecek bebeğim..'' de....ve inan bana geçecek....

ayyyy ben bu insanları anlamıyorum
ya sizeneeeeeeeee istersem tepeme çıkarırırm çocuğumu sizeneee
faydaları olmadığı gibi morel bozarak dahada zararları var
ben doğduğundan beri rezene veriyorum, arada sıradada maden suyu verdim
yani 2günde bir falan 2 çay kaşığı kadar artık vermiyorum şuan 5. ayımız bitti
ben çok faydasını gördüm maden suyu ve rezene çayının belkide gazı vardır, kimi bebek 7. ayına kadar çekermiş gaz sancısını
Allah yardımcın olsun sürekli ağlayan bebek çok zor
o etrafında konuşanlarıda boşver

Arkadaşlarında yazdığı gibi tek çözüm sende, senin sevginde,ilginde.
Kimseyi takma,dinleme o konuda da,, en iyi yaptığın şey kendi bildiğindir unutma.
Yalnız bebek büyütmek çok zor elbette ama genelde bebekler 6.ayında bi düzene girerler,sakinleşirler. Tek yapman gereken sabretmek ve beklemek.

ALLAH yardımcın olsun...

hepinize yazdıklarınız için teşekkür ederim bana çok moral verdiniz.karşı komşumunda benimkinden 1 ay küçük bebeği var her fırsatta benim bebeğim çok uslu başkalarına benim çocuğuma bakında bebeğiniz benimkine benzesin demesi biz o ağlama krizlerinde dra giderken peşimizden gülmesi gene neriye deyip dalga geçmesi çok sinirimi bozuyo .kıskanmıyorum öyle kıskanç bi insan değilim ama benim çocuğum acı çekerken onlar gülüyo biz çocuğun üstüne çok düşüyomuşuz

canan027,o yaptığı kendi basitliğini gösterir... yazık onun meleğine, keşke bilinçli bir annesi olsaymış.... başkasının zor durumuna gülen bir insana acı bence..... sevgiler.

okurken kndımı gordum 2 bucuk aylık kızım her akşam aynı saatlerdecıldırıyor ne yaapacagımı şaşırıyorum sızınkı nsl gectı acaba

Benimkide oyleydi canim

Ben kanguruyla cozdum olayi

Sirtima takiyorum geziyoruz evde kikirkikir guluyor

Sonra uyuyakaliyor

Sanirim kangru anne karni hissi veriyor kuzuma

Benim bebegimde cok agliyor ve resmen gozlerinden yas geliyor etrafimdakiler kucaga alismis ondan dedikce bende geriliyorum daha bebegim 1 aylik olacak yarin insanlari anlamak ne kadar zor bu arada benimde esim yok yanimda ama o olunca bebek agladiginda o daha cok geriliyor yanliz olmak bazen daha iyi oluyor sanki

Benimki 4 bucuk aylik usluydu neguzel duruordu aglamaya huzursuzlanmaya basladi buaralar nedendir bilmem kucakta gezdirince duruyor az biraz,bende agliyorum onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…