bebeğim çok ağlıyor ve ben bunalıma girmek üzereyim yediriyorum altını değiştiriyorum özellikle akşamları deligibi ağlıyor gezdiriyorum yok ayağımda sallıyorum yok battaniyede sallıyoruz yok susmuyor ağlamaktan sesi kısılıyo sonra yorulup uyuyo götürmediğim dr kalmadı 4.ayı bitti nerdeyse iki günde bir acildeyiz tahliller yapılıyo herşey temiz ya gazından yada yaramazlıktan diyolar eşimde yanımda yok yurtdışında iyice pisikolojim bozuldu Allahıma yalvarıyorum artık şu çocuk uslansın diye
bebeğim çok ağlıyor ve ben bunalıma girmek üzereyim yediriyorum altını değiştiriyorum özellikle akşamları deligibi ağlıyor gezdiriyorum yok ayağımda sallıyorum yok battaniyede sallıyoruz yok susmuyor ağlamaktan sesi kısılıyo sonra yorulup uyuyo götürmediğim dr kalmadı 4.ayı bitti nerdeyse iki günde bir acildeyiz tahliller yapılıyo herşey temiz ya gazından yada yaramazlıktan diyolar eşimde yanımda yok yurtdışında iyice pisikolojim bozuldu Allahıma yalvarıyorum artık şu çocuk uslansın diye
Çok şükür herhangi bi sağlık problemi olmadığına göre,,,
ya gazdan dolayı yada açlıktan ağlıyordur bebeğiniz.
anne sütüyle mi besliyorsunuz bebeğinizi???
nasıl olduğunu çok çok iyi biliyorum... yaşadım ve geçti çok şükür.... 20gün boyunca hergece aynı saatlerde çığlık çığlığa ağlıyordu benim meleğim... acemiydim eşim deneyimsizdi... kolik ağlaması dendi.... bendeki stres bendeki o güvensizlikti sebeb... annem yanımdan ayrılmış memlekete gitmişti çünkü... sonra olayın çözümünü kendim buldum... o ağlama saatlerinde ona güvenle gayet kendimden emin sarılıp kulağına güzel şeyler fısıldadıkça ağlamalar azaldı ve geçti... yalnızlığın tek başına bebeği büyütmenin zorluğunu bilirim... sarıl ona... güven kendine... ve çözümün sadece sende olduğuna inan.
sarılık oldu sık beslenicek dedi dr hem anne sütü hem mama veriyodum ama 15 gündür emmeyi bıraktı onada canım sıkılıyo zaten ama hiç aç bırakmıyorum zaten acıkmadan maması hazır olcak yoksa çığlık çığlığa ağlıyo
ayyyy ben bu insanları anlamıyorum
ya sizeneeeeeeeee istersem tepeme çıkarırırm çocuğumu sizeneee
faydaları olmadığı gibi morel bozarak dahada zararları var
ben doğduğundan beri rezene veriyorum, arada sıradada maden suyu verdim
yani 2günde bir falan 2 çay kaşığı kadar artık vermiyorum şuan 5. ayımız bitti
ben çok faydasını gördüm maden suyu ve rezene çayının belkide gazı vardır, kimi bebek 7. ayına kadar çekermiş gaz sancısını
Allah yardımcın olsun sürekli ağlayan bebek çok zor
o etrafında konuşanlarıda boşver
canım maden suyunun bi zararı yokmu bebeğine ayrıca ne için verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?