- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
19 aylik prensesimi tam 15 gun once sutten kestim mecburi bi kesme olucakti ilac kullanmam gerek ve ilaca baslamadan 1 ay once yavas yavas halledelim dedim ama oyle duskunduki derken 2 gunde gunduz emmesini tamamen birakti cok guzel yiyo iciyodu ama ne yaptimsa gece kesmeyi biraktiramadim gece 3 kez kalkiyor suttu biborindu suydu gozu gormuyor cildirmis gibi bi aglamaya basliyor gece 11 den 3 kadar araliksiz agliyor 3 bina otemizdeki bakkalimiz bile ne oldu cocuga diye sormaya geliyor kolu komsu surekli kapida cunku oyle boyle bi aglama degil bayilip ici gecene kadar agliyor sonra siziyir artik 15 gun oldu hala ayni kesemedik arti iyice olay karmakarisik hal aldi duzeni iyice bozuldu benim niyetim once gunduz kesiyim desim kestim de zaten..sonra gece emmesini azaltarak kesiyim dedim ama hata etmisim keske en bastan birden kesseydim simdi cocuk gece 10 gibi bi basliyor aglamaya saat 3 oluyor artik morariyo bizde bisey olacak diye korkup onca aglamadan sonra veriyoruz memeyi..e cunku fitik olucak yada bayilip gidicek sonuc olarak kendimede kiziyorum ne yapcagimi sasirdim ben.. konusuyorum herseyi anliyor ama meme yok bitmis artik deyince deliriyo kendinede zarar veriyo kafasina yuzune vuruyor kendi ellerini issiriyo 15 gundur kendi kendime bu gece ne olursa olsun vermicem diyorum ama cocuk oyle bi boyuta geliyorki vermemek mumkun degil birde komsular kapiya dayanip ne oldu ? Yok yine cok aglattin filan deyince iyice geriliyorum bi care bi akil ne olur artik kesmeliyim ilacada baslayamadim