Bebegim büyümemiss :(

Buraya yorum yapildigini gorunce gozlerim oldu. Bu konuyu actigimda yine umut vardi. Cuma eski dr gittim ve 10 haftalik kesede 6 haftalikti bebegim. Buyumemis.. Kalp atisini duyamadik ve c.tesi gunu kurtaj oldum. Toparlanmaya calisiyorum. Patoloji sonucu p.tesi cikacak..
Canim gec dollenme olabilir, mesela benimde 11 haftalik olmasi gerekiyordu.. Rabbim hayirlisini nasip etsin..

Zeynom geçmiş olsun canım çok üzüldüm topikten hatırlarsın beni Rabbim sabır versin inşallah sağlıcakla güzel bebişler nasip etsin size kendini yıpratma olur mu

Zeynom geçmiş olsun canım çok üzüldüm topikten hatırlarsın beni Rabbim sabır versin inşallah sağlıcakla güzel bebişler nasip etsin size kendini yıpratma olur mu

Nehiriimm inan daha yeni gordum yorumunu.. Seni nasil unuturum :) Kac ay gecti ustunden kalbi atmamisti olsa insan alisiyor. Simdi bi daha istiyoruz allahin izniyle..

Nehiriimm inan daha yeni gordum yorumunu.. Seni nasil unuturum :) Kac ay gecti ustunden kalbi atmamisti olsa insan alisiyor. Simdi bi daha istiyoruz allahin izniyle..
Olsun canım yoğunsun kafan dolu sorun değil iyi olmana bir daha düşünmenize sevindim inşallah Rabbim tez zamanda yaşatır bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…