Bebegim büyümemiss :(

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Merhaba kizlar.
2 haftayi gecti dr. gittigimden bu yana o zaman 6 haftalikti kesem 7 haftalik.. Bebegimin ilk o zaman gormustu dr. %80 saglikli dedi. Cizelgemden gozuktugu uzere 9.haftanin icinde olmam gerekirken.. Bu hafta baska bi dr. gittim, onceki evime uzak diye.. O da bebegimin buyumedigini iki hafta oncesine gore suanda ayni 6 haftalik oldugunu soyledi. Kalp atisini duymayi beklerken duyamadik.. Iki hafta daha bekleyelim dedi. Ne yapmaliyim? Cuma eski dr. gitsem mi Ilk zamanlar yiyemedigim halde 47 kiloyla basladigim halde 50 kiloya cikmistim. Simdi 49 kiloyum..

Rabbim minigimi insallah gosterir..

eğer için rahat etmiyorsa eski doktoruna git bakalım o ne diyecek. inşallah sıkıntı yoktur üzülürsen bunu bebeğin hisseder çok du et sağlıkla kucağına al inşallah.

Bu konularda bir bilgim yok ama farklı bir doktor deneyebilirsin, ilk önce gittiğin doktoruna tekrar gidebilirsin. Allah'ın izni ile İnşAllah herşey yolundadır canım, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.

bence vakit kaybetme.. hemen başka dr.a gözük.. 9 haftalık bebek baya büyümüş gözükür.. İnşallah doktor yanılmıştı diyelim ama sanki kötü giden şeyler var.. Rabbim yardımcınız olsun..

Eski dr. randevu aldim cuma gunu gidecegim. Insallah canim cok sagol..

Ilk gittigim dr. randevu aldim cuma gunune insallah sorun yoktur. Kocamla hayli bozuk moralimiz insallah guldurur yuzumuzu minigim. Amin canim, cok sagol.

eğer için rahat etmiyorsa eski doktoruna git bakalım o ne diyecek. inşallah sıkıntı yoktur üzülürsen bunu bebeğin hisseder çok du et sağlıkla kucağına al inşallah.

Icim rahat etsin diye gidecegim cuma gunu canim, cok stresli bi ay gecirdim onun etkisi var diye dusunmedim degil. Insallah sasirtir bizi ufaklik, tedirginim baya.. Bol bol dua ediyorum, insallah canimm..

Ilk gittigim dr. randevu aldim cuma gunune insallah sorun yoktur. Kocamla hayli bozuk moralimiz insallah guldurur yuzumuzu minigim. Amin canim, cok sagol.
inşallah oradadır bebeğin ama kendini her sonuca alıştır şimdiden..
bende 2 kere aynı sorunu yaşadım.. bir 8 haftalık kalbi durdu.. birde yine 8.haftasında olması gerekirken 6.haftada kalmış ve aynı son

Cok uzuldum canim Allah seninde yardimcin olsun. Ilk bebegim benimde, hayirlisini nasip etsin Rabbim.. Insan ne cok seviyormus, gormeden, dokunmadan..

Cok uzuldum canim Allah seninde yardimcin olsun. Ilk bebegim benimde, hayirlisini nasip etsin Rabbim.. Insan ne cok seviyormus, gormeden, dokunmadan..
Öyle tabi çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın inşallah her şey yoluna girer..

Ama sana moral olsun sunuda soyleyeyum. Banada doktor doğum öncesi son hafta bebeğin 48 Cm dedi ben çok üzüldüm gelismemis diye. Sonra çocuk bi doğdu 53 cm. Yani senin konun daha farklı ama doktorlar yanilabiliyor onu anlatmaya calustim. Fazla da takma yani kafana

Sagol canim sagol biliyorum boyle olasiliklar oldugunu ama dedigin gibi durum cok farkli daha kalp atisini duyamadik o yuzden bu tedirginligim..

Cnm bak kitaptan bi dua buldum hamile kadinlar üzerlerinde tasirlarsa Allah anneyide bebegide her türkü beladan nazardan korur diye yaziyor. Al-i İmran suresi 35. 36. ve 37. ayeti kelimeleri yaz kendin yazamiyorsan bir hocaya yazdir üzerinde tasi. Allah a sigin

Ustumde muska var zaten canim, anne ve bebegini koruyan. Sag tarafimda hep.. Dusuncen icin cok sagol :)

Cokkkkk ozur dileyerek yazmak istedim cnm.

Ikinci gebeligimde 6+2de dr hersey yolunda hatta kiz olur dedi. 2 hafta sonra kontrole cagirdi 8+2 de yani. Ama 8+1 de az bi leke gelince hemen buyuk bir kadin dogum hastanesine gittim. Ne yazikki bebegin gelisimi durmus ve 6+2 de kalmis. Kalp atisi yok. Bebek gorunmuyr ve yolk sac kesesi cok buyumustu. Kan degerim dusecegine de 32000 kusur olmustu betahcg. 3 dr daha orada muayene etti ve bana zarari olmasin diye kurtaja aldilar.

Insallah sizde de ayni sorun olmaz ama bence cumayi beklemeyin. Bi kadin dogum hastanesine gidin. Arastirma hastanesi olabilir. Allah korusun benim yasadigim durumdaysaniz suan sizde buyuk zarar goruyr olabilirsiniz. Affedin sizi uzduysem.

Oncelikle cok gecmis olsun canim.
Canim son gittigim dr. kanamam vs. oldugu durumda tehlike buyuk dedi 2 hafta o yuzden dedi. Iyi dusunerek yaziyorum o yuzden boyleyim belkide.. Erkenden kurtaj olan ve bi hafta beklemedigi icin pisman olan bir cok arkadasim var "belkide buyuyecekti diyen".. Tuvalete sik cikmalarim, aserme durumlarim, kasik ve bel agrilarim hala devam ediyor korkuyorum ama duamla insallah tutunur yavrum.. Dun aksam bi ruya gordum bebegi goruyorduk kalp atisini duyuyorduk. Belki bi isarettir ..

sonuç ne oldu benzer bi durum benimde başıma geldi çünkü şuan çok üzgünüm bir yıl bekledikten sonra nihayet gebe olduğumu öğrendim cuma günü doktora gittim ve doktor ultrasondan baktı sat tarihime göre 6 haftalık hamileydim ama doktor kesenin küçük olduğunu muhtemelen 5 haftalık olduğunu söyledi bu sabahta kahverengi leklenmem oldu kontrole gittim doktor bebeğin beş gün içersinde hiç gelişmediğini söyledi kanamamın devam ederek vucudumun bebeği atmasını beklicemizi söyledi haftaya tekrar gel bakalım dedi eğer düşmezse kürtaj yapıcakmış şimdi bebeğim gerçekten benden gidicek miii böyle olup düzelen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…