Bebeğim bu normal mi?

minnnikburun

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
119
32
13
29
Merhaba hanımlar. Tam 15 haftalık hamileyim. Bugün ultrasonda doktor bebeğimize bakarken pozisyonunun kötü olduğunu ölçümleri yapamadığını söyledi. 1 saatlik mola verdi ve gidip hareket et gel tekrar bakalım dedi tatlı şeyler de yedim ancak döndüğümde küçük bebeğim hala aynı pozisyondaydı hatta yüz üstüydü. Doktorumuz vajinal de bakalım dedi ama vajinelde cinsiyeti gördü diğer ölçümleri yapamadı ben sorunca aksi bir durum yok, haftaya tekrar gel dedi. Bu kadar hareketsizlik normal mi? İlk gebeliğim belki boş yere evham yapıyorumdur kusura bakmayın

Evet normal benim bebeğimde aynı 37 haftalık hamileyim sürekli hareketsiz bende babamızda çok sakinmişiz bundan kaynaklı bence yoksa çok şükür bebeğim çok sağlıklı

Hiç problem olmaz, canı istememistir bende yaklaşık 24saat hareket yok diye koşa koşa gittim tembellik yapıyormuş sadcee 20.haftada köşeye bı yere girmiş dedi doktor bakamadi ne yaptıysa oynamadı, ertesi gün hareketi başladı diğer hafta da normal detaylı ultrasona gittim kıpır kipirdi, şükür sıkıntı yok 30dayiz

Yaaa bak sen şunaaaa maşallah teşekkür ederim yorumunuz için Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…