Bişey deil canm inş böyle sever
Merhaba arkadaslar siz yoksunuZ madem ben bugünki kahvaltimizi yazayim 1 kavrulmus yumurta 4 tane zeytin peynir 1 tane ev yapimi poğaca karisik meyve suyu(limon,elma,turp,pekmez)turp öksürüğe iyi geliyormus tek iciremem diye meyve suyuna karistirdim bugün pasalarim istahliydi coook mutluyum foto eklicem ama telden ekleniyormu ki hu hu güzel anneler nerdesiniz yaaaa
Selam ben kulüpte yeniyim.2tane oğluşum var.küçüyü 15aylık büyüyü 4 yaşında büyük oğlum 2yaşını doldurduktan sonra süt içmeye başladı çok zorlandım alıştırana kadar şeker bal kakao çikolata neler neler karıştırıp denedim içmezdi snra beni tamamen anlamaya başlayınca dütün faydalarndan bahsettim ona snra içmeye başladı şimdi sütü çok seviyor
hoşgeldin aramıza o zaman :))ayy canımm inşallah dediğin gibi olur :13: benim paşamda 2011 doğumlu bu ayın 26 sında 2 olcaz inşallah :)
İlk mesajınzi okuyunca bebeğinizin yaşını hesapladım bende acaba aktif misiniz diye bakayım dedim aktifmissnBu topiğe şimdi 13 yaşındaki kızımla bakıyorum çok duygulandım
Çok teşekkür ederimİlk mesajınzi okuyunca bebeğinizin yaşını hesapladım bende acaba aktif misiniz diye bakayım dedim aktifmissnRabb'im bağışlasın kocaman olmuş minik bebeğiniz gerçi sizin için halen bebek o
Şifa olsunÖyleyse ben yazayım bakalım devam eden olursa ne mutlu
Kahvaltı: 1 tam kaşarlı tost, üç dilim patates kızartması, 2 ceviz, pekmezli çay
Öğlen: bir kase sütlaç
Akşam: fırında karnabahar, makarna, yayla çorbası (inşallah yer)
Arada üzüm de yedi.
Zaman çok acımasız geliyor böyle anlardaÇok teşekkür ederimbugün konularımı karıştırırken gördüm hatta birlikte baktık bak ne buldum diye şimdi brokoli ağzına sürmüyor aaaa bebeken yiyomuşum diyor çok güzel bir anı oldu bizim için
Evin küçükleri hiç büyümüyor
Amin Büyüsün diye sabırsazlındığımız çocukların o günlerini şimdi özlemle arıyoruz.Zaman çok acımasız geliyor böyle anlardaRabb'im güzel günlerini göstersin her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?