• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim Bu Gün Ne Yedi (2 3 yaş arası çoçuk menüleri)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bişey deil canm inş böyle sever

Merhaba arkadaslar siz yoksunuZ madem ben bugünki kahvaltimizi yazayim 1 kavrulmus yumurta 4 tane zeytin peynir 1 tane ev yapimi poğaca karisik meyve suyu(limon,elma,turp,pekmez)turp öksürüğe iyi geliyormus tek iciremem diye meyve suyuna karistirdim bugün pasalarim istahliydi coook mutluyum foto eklicem ama telden ekleniyormu ki hu hu güzel anneler nerdesiniz yaaaa

Merhaba arkadaslar siz yoksunuZ madem ben bugünki kahvaltimizi yazayim 1 kavrulmus yumurta 4 tane zeytin peynir 1 tane ev yapimi poğaca karisik meyve suyu(limon,elma,turp,pekmez)turp öksürüğe iyi geliyormus tek iciremem diye meyve suyuna karistirdim bugün pasalarim istahliydi coook mutluyum foto eklicem ama telden ekleniyormu ki hu hu güzel anneler nerdesiniz yaaaa

Yarasın kuzularına😊bende bugn güzel bi kahvaltıdan sonra ev yapımı karışık kokteil içirdim kuzularıma elme portakal muz kivi ananas karışımı geneldeev yapımı içiriyorum öksürük içinde bal limon zencefil karışımı veriyorum gerçekten faydası var

$image.jpg $image.jpg
Peynirli krep ve balı ıhlamur bizim bugünkü kahvaltımız :16::56:

Selam ben kulüpte yeniyim.2tane oğluşum var.küçüyü 15aylık büyüyü 4 yaşında büyük oğlum 2yaşını doldurduktan sonra süt içmeye başladı çok zorlandım alıştırana kadar şeker bal kakao çikolata neler neler karıştırıp denedim içmezdi snra beni tamamen anlamaya başlayınca dütün faydalarndan bahsettim ona snra içmeye başladı şimdi sütü çok seviyor

hoşgeldin aramıza o zaman :)):kkk: ayy canımm inşallah dediğin gibi olur :13: :nazar:benim paşamda 2011 doğumlu bu ayın 26 sında 2 olcaz inşallah :) :34::nazar:

hoşgeldin aramıza o zaman :)):kkk: ayy canımm inşallah dediğin gibi olur :13: :nazar:benim paşamda 2011 doğumlu bu ayın 26 sında 2 olcaz inşallah :) :34::nazar:

İnş cnm pes etme herzaman dene ben büyük oglanı atlattm 3hafta önce küçük oglumu memeden kestim şimdi ona alıştırmaya çalışıyorum inş çok zorlamaz beni😊

benim de 2 oğlum var biri 2009 biri 2011 doğumlu,
buyugu çoğu seyi yıyor ama kucuğu ile problemim var kahvaltıda peynir tahın pekmez ve ekmek yiyor
sebze hiç yemiyor yoğurtlu makarna pilav yiyor zorla köfte ve balık yediriyoruz
meyve de muz yer cıkolataya bayılır olsa her daim yer herhalde bisküvi kek de yer bir de paskalyaya bayılıyor
nerdeyse tam karbonhidratcı oldu cok da zayıf kılo alsın diye onları da azaltamıyorum acıkıp belki sebze yer diyorum ama olmuyor abisi yerken bile imrenip ben de yiyeceğim demiyor. ben de önerilerinizi bekliyorum

Benim kızımda makarna,pilav,bulgur pilavı gibi kuru şeyleri çok seviyor ama sebzeli sulu yemekleri zor yediriyorum.

mrb hanım lar benim kızda pilavın her sekline bayılıyor, tabakta görünce çılgınlar gibi bir sevinişi var görmeniz lazım tavuk&ette sever etçi anası gibi

Gunaydin anneler benimde bu ay 3 yasina girecek kizim uyandigi gibi bir seftali yemek istedi ve yedi:)kahvaltida domatesli kasarli biberli omlet, beyaz peynir, zeytin, cilek receli, sut, kavurma yedi.

Oglen 1 tavuk but patatesli ve bulgur pilavi yaninda ayran icecek.

Aralarda erik kayisi fistik ceviz yiyecek.

Aksam yemeginde taze fasulye pilav salata yiyecek.

Uyumadan 1 dilim anne keki ve sut icip uyuyacak:)

Ya ne güzel bir topikmiş. Aynı 'akşama ne yemek var?' topiği gibi... Ben bazen tıkanıyorum ne yapsam oğluma diye. Aslında yine yazılsa, fotoğraf paylaşılsa iyi olurmuş.

Devam etmek isterseniz devam ederbilirsiniz🥰malum benim kızım 13 yaşında 🥰

Bu topiğe şimdi 13 yaşındaki kızımla bakıyorum çok duygulandım :cry:
İlk mesajınzi okuyunca bebeğinizin yaşını hesapladım bende acaba aktif misiniz diye bakayım dedim aktifmissn 😅🥰 Rabb'im bağışlasın kocaman olmuş minik bebeğiniz gerçi sizin için halen bebek o 🥺🌺

İlk mesajınzi okuyunca bebeğinizin yaşını hesapladım bende acaba aktif misiniz diye bakayım dedim aktifmissn 😅🥰 Rabb'im bağışlasın kocaman olmuş minik bebeğiniz gerçi sizin için halen bebek o 🥺🌺
Çok teşekkür ederim 🥰bugün konularımı karıştırırken gördüm hatta birlikte baktık bak ne buldum diye :emir_bebek:şimdi brokoli ağzına sürmüyor aaaa bebeken yiyomuşum diyor çok güzel bir anı oldu bizim için 🥰
Evin küçükleri hiç büyümüyor :emir_bebek:

Öyleyse ben yazayım bakalım devam eden olursa ne mutlu🥰🙏🏻

Kahvaltı: 1 tam kaşarlı tost, üç dilim patates kızartması, 2 ceviz, pekmezli çay

Öğlen: bir kase sütlaç

Akşam: fırında karnabahar, makarna, yayla çorbası (inşallah yer)

Arada üzüm de yedi.

Öyleyse ben yazayım bakalım devam eden olursa ne mutlu🥰🙏🏻

Kahvaltı: 1 tam kaşarlı tost, üç dilim patates kızartması, 2 ceviz, pekmezli çay

Öğlen: bir kase sütlaç

Akşam: fırında karnabahar, makarna, yayla çorbası (inşallah yer)

Arada üzüm de yedi.
Şifa olsun 🥰

Çok teşekkür ederim 🥰bugün konularımı karıştırırken gördüm hatta birlikte baktık bak ne buldum diye :emir_bebek:şimdi brokoli ağzına sürmüyor aaaa bebeken yiyomuşum diyor çok güzel bir anı oldu bizim için 🥰
Evin küçükleri hiç büyümüyor :emir_bebek:
Zaman çok acımasız geliyor böyle anlarda 😶 Rabb'im güzel günlerini göstersin her zaman 🙏

Zaman çok acımasız geliyor böyle anlarda 😶 Rabb'im güzel günlerini göstersin her zaman 🙏
Amin Büyüsün diye sabırsazlındığımız çocukların o günlerini şimdi özlemle arıyoruz.
Yeni bebekli olanlar şikayet ettiği zaman en güzel zamanları lütfen hiç şikayet etmeden tadını çıkarın bir daha bu yıllara dönülmüyor😍
Rabbim sizlerin bebeklerinizide sağlıklı hayırlı evlatlar olarak büyütsün 🤲🏻

Son düzenleme:
Back
X