çok güzel olmuş bu konu oğlum 32 aylık bugün kahvaltıda eritilmiş köy peyniri süt ceviz zeytin yedi sonra bir mandalina yarım elma ve süt içti şimdi yayla çorbası veriyorum akşam akşam etli nohut pirinç pilavı ayran havuç turp salatası yer biz çay içerken oğlumda ıhlamur içer sebze pek sevmiyor maşallah kızına brokoli yiyor ne güzel
Canım çok güzel dengeli bi menü olmuşsadece gece huzurlu uyumasını istiyorsan et öğününü öğlen yedirmeye dikkat et sindirimi zor olduğundan gece onu ara ara uyandıra bilir küçük bir tiyo
Canım bu tabağın hepsi bitmedi ama yemedide değil ben hiç zorlama yapmıyorumönüne koyarım yerse yer yemek istemiyorum derse zorlalmam brokiliyi akşama çorbada deniyeceğim belki senin bebişde sever
Efsercim çok güzel bir başlık olmuşgelir gider uğrarım ben buraya
Eki Görüntüle 844046
Yoğutlu ıspanak ve börek
Sebze yemeği yemesede ısrarla tabağına koyuyorumıspanağın bu şeklini ilk defa yedirdim pek sevmedi
benim paşamda 1 yumurta 3-4 zeytin 2 dilim ekmek 1 çay bardağı pekmezli su içti.. süt sevmiyo yoğurt yemiyo peyniride yumurta içinde falan veriyorum keşke benim oğlumda sizinkiler gibi bardakla süt içseeee:26: sonra süt dilimi yedi uyudu kalkti şimdi köfte var menümüzde cebelleşmem başlıyo yani :)
Merhaba benimde oglum 2 sini bitirdi ama ben ne sebze yedirebiliyorum nede et kücüken zorlardim simdi zorlayamiyorumda siz nasil beceriyosuunuz yedirmeyi oglum cok sinirli bi cocuk en sevdiği sey süt,yayla corbasi,patates haşlamasi gecede enaz üç kez uyanir haa sizede bi tavsiyem olucak ıspanak yedirirken yogurt süt tarzi seyler verme demirin emilimini azaltiyomuş hemsire söylemişti
Canım annelik işte demi yemeyinçe nede üzülüyoruz
3 çoçuk büyütüm zorlandığım endişendiğim oldu yemek yeme konusunda,ama en doğrusu akışına bırakma zorlama yok
Sen sun yemezse zorlama.
Yedirmek için hillerde yaparsın mesela sebzeyi yemeğe gizle benim kızım ıspanağı bu halini yemedi ama börekte olsun pilavda püre şeklinde gizliyorum o zaman yiyor sende deneye bilirsinzaman damak zevki oturacak unutma
benim paşamda 1 yumurta 3-4 zeytin 2 dilim ekmek 1 çay bardağı pekmezli su içti.. süt sevmiyo yoğurt yemiyo peyniride yumurta içinde falan veriyorum keşke benim oğlumda sizinkiler gibi bardakla süt içseeee:26: sonra süt dilimi yedi uyudu kalkti şimdi köfte var menümüzde cebelleşmem başlıyo yani :)
Evet ya ogluslarim yemeyince nasil üzülüyorum anlatamam bu konuyu görünce nasil sevindim anlatamam ben 22 yasinda dört yillik evli biri olarak cok fazla lezzetli ama ayni zamanda saglikli tarifler bilmiyorum siz tecrübeli annelerin tariflerini bekliyorum mesela benim paşalarim patates kizartmasina bayiliyorlar bende kizartma yedirmek istemiyorum firinda denedim ama begenmediler yada ben beceremedim patates kizarmasina altarnetif olarak ne yapabilirim
Merhaba benim de aynen senin gibi iki küçük pasam var büyük 2010 doğumlu küçük olan 2011li tarifin icin tesekkürler birde patatesi yuvarlak doğrayip deneyeyimSlm bnde 22 yaşındaym 5yıllk evliyim 2 oğluşum var benim büyük oğlanda seviyor patetes kızartmasını bazen onu üzmeyip yapıyorm fırında yapıncada seviyorpatatesleri yuvarlak yuvarlak ince patates cipsi gibi dogruyorum az yaglıyorum hafif tuz ve baharat yaglı kagıda koyup fırınlıyorum kızartması kadar seviyor
Merhaba benim de aynen senin gibi iki küçük pasam var büyük 2010 doğumlu küçük olan 2011li tarifin icin tesekkürler birde patatesi yuvarlak doğrayip deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?