• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim bronşit mi?ı?

Necmiye nnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
29
10
3
22
Herkese merhaba
54 günluk bir kızım var.
Bugün uyuturken fark ettim hırlama sesi çıkarıyor. Video çekip kayınvalideme attım. O da hemen bana kızdı neden hastaneye götürmüyorsunuz diye.
Benim ilk anneliğim ve yorgunluktan ne yapacağımı şaşırdım zaten kendimi suçlu hissettim.
Kayınvalidem bronşit olabilir hemen doktora götürün dedi.
İnternetten bronşit belirtilerine baktım ateş falan diyo ama ateşi yok çocuğumun
Bazen çok çok nadir öksürükleri oluyor onun dışında burnu için sprey vermişti doktor onu da kullanıp burnunu temizliyorum zaten.
Ama neden bilmiyorum bi kaç gündür biraz huzursuz . Uykusu çok az. Sadece geceleri uykuya geçebiliyor onun dışında gündüz en fazla yarım saat uyuyor sonra tekrar geri uyanıyor.
Gazı mı var anlamıyorum ki doktor çok iyi bir gaz damlası verdi onu kullanıyorum faydasını da gördüm. Kendi kendine çıkarıyor gazını.
Ama bi kaç gündür kaka yapma sıklığı azaldı.
Yani 3 güne bir falan yapıyo.
Buda korkutuyor beni.
Bazen ben zorlayınca yapıyor( masaj)
Kabız olabileceğini düşündüm ama değil.
Ne yapacağımı şaşırdım sabah doktora götürücez. İnşallah bronşit gibi bi durum olmaz. Tecrübeli anneler lütfen mesajıma cevap verin. Az da olsa içimi rahatlamak istiyorum 🥺😞

Hırıltı ciğerinden mi geliyor,burnundan mı ? Onu bir anlamaya çalışın.Burnundaysa daha yoğun serum fizyolojıkle boşaltmaya calısın.
Benim bebeğim 4 günlükken hırıltısı başlamıstı drun önerdiği sekilde yapmıstık.Serum fizyolojiği doğru yapabilmek önemli.
Videolar izleyin dikkatlice yapın.
Ama gogusunden geliyosa hiç beklemeden dr a götürün bence

Benim bebeğim bronşit olduğu zaman hırıltısı sırtına elimi koyduğum zaman elimle hissediyordum resmen. Hırıltı genizden mi ona dikkat edin, ayırt edemiyorsanızda doktora götürün acilen. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim saolun
Hırıltı genizden sanırım yani burundan falan geliyo doktora yarın götürücez inşallah

Back