• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim bogazina süt kaçıyor

simsimm48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
147
61
18
26
Bebegim henüz 10 gunluk süt emerken bogazina kaçıyor bende stresten emziremiyorum artik biberona sagip versem sizce? Buna ozel biberonlar varmis faydasini goren oldumu

Süt çok tazyikli mi geliyor? Benimde bebeğim 1 aylık. Dolu memeden ilk emisinde süt fazla geldiği için mutlaka öksürüyor. Sizinde böyle oluyorsa önce sağıp sütün bir anda fazla gelmesini engelleyebilirsiniz belki

Fazlaysa sütünüz yogun geliyor olabilir biraz boşaltıp verebilirsiniz, ya da tutusunuzda bı sıkıntı olabilir mi bı kontrol edin emzirirken tutuş nasıl olmalı diye etkisi oluyor, emerken biberona alistirsaniz memeyle arasina mesafe sokabilir ikiniz için de zor olur

Süt ilk başta dolu oluyor bende de öyle hızlı gidiyor ya öksürüyor midesi karnı gurulduyor

Biberon vermeyin meme reddi yapmasın daha küçücükmüş. Bikaç dk sağıp öyle verin veya sırtüstü yatın öyle emzirin. Yani basıncı düşürmeye çalışın veya geriye yaslanın öyle emzirmeyi deneyin. Memeler çok doluyken tazykli gelebiliyor.

• Beğen
Reactions: The
Oy kıyamam hayal ettim de :)) süt tazyikli geliyordur. yatarak yahut şöyle arkanıza yaslanıp emzirebilirsiniz öyle azalıyor.

Benim hep tazyikli geldi boşken bile tazyikli geldi o yapıyla ilgili olabilir. Büyüdükçe alışacak biraz dik tutmaya çalısıyodum poposunu daha aşağıda tutar gibi filan... Genzine kaçarsa da alnını çeker gibi yapıyosunuz yukarı doğru. Zamanla alışacak kısa süre içinde geçer bu merak etmeyin. O emmeyi öğrenecek. Arkanıza yaslanarak emzirebilirsiniz.

Zamanla azalacak ve neredeyse sıfırlanacak. Emzirmeden önce biraz elle sağın, bebeği dik pozisyonda tutun. Biberona geçmenize gerek yok. Korkmayın sütten boğulmaz bebeğiniz.

• Beğen
Reactions: The
Back