adunul hanım sizce benim yaptıgım bencillik ve/veya kıskançlık mı?
yoksa bir annenin bebeğinin normal tavır sergileyemeyişinin kaygısı mı?
ona sevgi verememiş olabilir miyim diyorum sadece, bebeğimi kimseden kıskanmıyorum,genel olarak damarlarımda kıskançlığın zerresi yok, beni tanısanız bu cümleyi kurmazdınız
benım oğlumda aynıı kimseden çekinmıyo daha 6 buçuk aylık ınsan ayıramıyodur dıyorum ama fazla sosyall galiba dıyerek içimi rahatlatmaya çalışıyorumm bende hep kendım baktımm annanesıde yok zatenn arada bıı en fazla ıkı saatlıne dedesı ve babanesının yanına indiriyorumm ama acıkmasa durur hiç aramazz gezmeye gıttımızde bılee herkesle ıletişim kurmaya çalışıyoo insanların gözlerının içine bakıyo onlarda sevmedne duramıyolar bencillikse bencillik desınler ben bana düşkün olmasını isterdimm ama pek aradığı yok benı gördüğü zaman sevınıyoo çırpınıyo alayım dıye ama mutfağa gıdip geri döndüğümdede aynı tepkiyi verıyo zatenn kucağına alsın dıyee
Amcamı mı ? Bayıldım )
bir bakın bakalım konuyu önce hangi bölüme açmışım, kaç kişi görüntülemiş ve ardından kaç cevap gelmiş, bir de buraya açınca kaç cevap ve kaç görüntülenme olmuş ona bakın, burası en fazla rağbet gören yer, bekar da olsa , evli de olsa herkesin eşi, dostu, kardeşi varValla ben ne dersem diyeyim "ben öyle düşünmedim" diyeceğiniz için yazacaklarımın faydası yok.
Eğer bunu bir tavır kaygısı olarak düşünseydiniz bebekli annelerin yazıştığı platformuna yazardınız.
Burada evlisi var, bekarı var, çocuklusu var, çocuksuzu var. Düşündüğünüz gibi bir kaygıya burası cevap veremez. O yüzden dışarıdan bakınca size düşkün olmamasına alınmış gibisiniz, ne derseniz deyin uzaktan gözüken bu. Bizlerde sizi tanımadığımız için sadece uzaktan görünene cevap verebiliriz.
Maşallah bebeğiniz sosyal ve paylaşımı biliyor.
canım ben sana olayın bilimsel nedenini anlatayım. nesne sürekliliği diye bir kavram vardır. cocuk ilk altı ay herhangi bir varlık,kişi ya da nesne kendisinden uzaklaşınca yokluğunu anlamaz. mesela oyuncağını saklarsın arayamaz çünkü yokluğu ile çok ilgilenmez. bu aylarda cocuklar için anne varken var, yokken yoktur. ama 6 ay sonra nesne sürekliliğini kazanınca ağlamaya, aramaya başlar. seninki de önümüzdeki günlerde bunu kazanır. dert etme.
Evet canım aynen öyle, erkek arkadasıma cok düskün ilk dogdugu zaman yani 6-7 yıl oluyor, bizde yeni cıkmaya baslamıstık resimlerini gösteriyor hepsinde yegeni, ya kucagında, ya yanında, ya üstünde..
Oynatır, zıplatır, hasta olur ilacları ancak benim erkek arkadasım icirebilir, baska kimse' den icmiyor hala da öyle, sacını o kestirir, istahsız bir cocuk, bazen agzına lokma sokmuyormus yine erkek arkadasıma yönlendirilir o agzından girer, burnundan cıkar yedirir. :)
Erkek arkadasımla yatıyor zaten cogu zaman..
Hos ailesi sikayetci degil, hatta bazen islerine geliyor xxx bak berke yemegini yemiyor falan, bir eskigi gedigi olsun, xxxx gelir simdi gider alırlar vs. Amcası halleder, amcası götürür, amcası alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?