Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegim bir bucuk aylik emerken uyuyor, birakinca uyaniyor
Yerine yatiriyorum dalinca odadan cikiyorum diger odaya gecene kadar basliyor aglamaya, karni da ac degil neden boyle yapiyor bu cocuk hicbir isimi yapamiyorum evde
Yerine yatiriyorum dalinca odadan cikiyorum diger odaya gecene kadar basliyor aglamaya, karni da ac degil neden boyle yapiyor bu cocuk hicbir isimi yapamiyorum evde
Tahmin edebiliyorum Alıştı tabi anne sıcaklığına. Benim ablamın bebeğide böyleydi biz internetten saç kurutma makinası sesi elektrik makinası sesi aciyorduk onun sesinde uyuyordu bir deneyin isterseniz
Gazı olabilir. Alismak icin cok kucuk. Aliskanliktan degil ihtiyactan emer o kadar kucuk bebek. Bir sey bebegin stres duzeyini artiriyor, stresle basetmek icin emmek istiyor. Aliskanlik bebegi uykudan uyandiramaz emin olun, sancisi vardir. Kakasini iyi gozlemleyin.
Benimki de öyleydi hala memeyle uyur. Sizi yanında istiyor o şekilde uykuya dalmak istiyor. Benimki 11 aylık. Yanında yatarken emzirmeyi denediniz mi? Bebeğinizin yanına uzanın o şekilde memeyi verin. Sizi de uyumuş zannederek daha rahat dalıyor uykuya. Tam daldığindan emin olun o şekilde yanından ceklin