Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet atak donemi ama biberon reddide yasiyor olabilirsin kasikla vermeyi dene bide bakalim alcakmi? Bebegin genel durumu iyiyse korkmaArkadaşlar merhaba nolur yardımcı olun 19 haftalık bebeğim var ve 5 gündür asla yemek istemiyor beni zaten hiç emmedi sütümü sağarak veriyorum ama onuda istemiyor napıcamı şaşırdım atak döneminde mi acaba?
Keyfi yerinde ama sanki açlık hissi alınmış gibi daha geçen hafta herşey iyiydi bi anda noldu anlamadım uykuda bile zorla içiyor uyandığı an bırakıyorEvet atak donemi ama biberon reddide yasiyor olabilirsin kasikla vermeyi dene bide bakalim alcakmi? Bebegin genel durumu iyiyse korkma
4.5 ay19 haftalık kaç aylık oluyor
4 ay asisini nezaman yaptirdin? Ondan sonra atak basliyor bizde oyle oldu ama gecer ac olsa illa yer zaten kasikla dene sen canimKeyfi yerinde ama sanki açlık hissi alınmış gibi daha geçen hafta herşey iyiydi bi anda noldu anlamadım uykuda bile zorla içiyor uyandığı an bırakıyor
Geçen hafta cuma yapıldı. Kaşıklada denedim asla yutmuyor4 ay asisini nezaman yaptirdin? Ondan sonra atak basliyor bizde oyle oldu ama gecer ac olsa illa yer zaten kasikla dene sen canim
Sabret canim gecer ac olsa aglar durmaz zaten atak yasiyorsunuz aramiza hoşgeldinGeçen hafta cuma yapıldı. Kaşıklada denedim asla yutmuyor
Yani okadari tabiki fazla bence bi doktoruna danis canim ben ne desem yanlış olur simdi ama atak donemlerinde tuhaf davranmalari normal ama uzmana danismak en dogrusuPeki bu yememezliğinden bişey olur mu 8 saat 10 saat yemediği oluyor
Dün gittik medikal parka gelişimi iyi diyor günde azda olsa içiyorsayeter diyor sabah 11 de 100 ml mama yedi bu saat oldu yokYani okadari tabiki fazla bence bi doktoruna danis canim ben ne desem yanlış olur simdi ama atak donemlerinde tuhaf davranmalari normal ama uzmana danismak en dogrusu
Kuzum dedigim gibi atak doneminde her bebek farkli aciksa zaten durmaz uzulme gelisimi guzelmis bak bide aklma seyde geldi mamayida sevmiyor olabilirmi? Farkli mamaya falan mi gectinDün gittik medikal parka gelişimi iyi diyor günde azda olsa içiyorsayeter diyor sabah 11 de 100 ml mama yedi bu saat oldu yok
Sütümede aynı tepkiyi veriyor beslenmek istemiyor o kadar kötüyüm ki ev aldı başını gidiyor eşimle kötüyüzKuzum dedigim gibi atak doneminde her bebek farkli aciksa zaten durmaz uzulme gelisimi guzelmis bak bide aklma seyde geldi mamayida sevmiyor olabilirmi? Farkli mamaya falan mi gectin
Valla evi dusunme canim benimkide öyle napalim cocuklu ev boyle oluyor esinle bu yuzden kotuyseniz hic kafana takmaSütümede aynı tepkiyi veriyor beslenmek istemiyor o kadar kötüyüm ki ev aldı başını gidiyor eşimle kötüyüz