Bebegim besikten dustu :((

Ooo hemen hastaneye goturun. Kafada catlaknolmus olabilir. Aglamasa da oluyor catlak. Hemen de susmamiş bu arada 5 dakika aglamasi uzun. Hemen hemen bi doktora göturün kafasına baksinlar
Kontrol ettiler bisey yok saydiklri belirtide yok masallah cin gbi dedi doktorr bende cok korkmustum

Besigi buyuk yanimda yatiyor ayni odada. Arada terde yatiriyordum sıcak oluyor diye ama artik hep yerde yatiracagim bir muddet
Beşikten nasıl düştü ben anlamadım? Demekki o çocuğa uygun bir beşik değil . Benim oğlumun beşiği 3 kademeliydi hepsini kullandık tek tek sonra içindeki tahtayı direk yere bırakıp sünger yatağı içine koyduk . İhmalkar davranmışsınız bununla geçmiş olsun

Götürsenizmi bir nolur nolmaz içiniz rahat olur. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun
keşke bir hastaneye götürseydiniz şimdi çok iyi görünebilir ama sonradan bi sıkıntı olmasın diye hiç olmasa bir film çekilir kırık çıkık yok der sizin de içiniz rahat ederdi . Beşiniz yüksekmiş .

Bir daha düşmez inşallah. Bir yerini vurursa bi dahakine hemen o noktaya yoğurt sürün. Morarmasını engelliyor.

O kademeli besiklerden degil yuvarlak besikler oluyor onlardan.

O kademeli besiklerden degil yuvarlak besikler oluyor onlardan.
Afedersiniz de nasıl olda yatırıyorsunuz 15 aylık çocuğu onda yatacağı en fazla 3 aydır. Paranız mı yok yeni beşik almak için ? Kış geliyor o çocuk ne kadar yerde yatacak ve neden yerde yatacak onu da anlamadım ben

Biseyi uoktur bencede bukadar pimpiriklenmeyin yataktan vs dustu diye doktora goturmek farkli bir durum yoksa abartili

Kusma vb. birşey olmadıysa sıkıntı yoktur merqk etmeyin. Benim kızımda düşmüştü 7 aylıkken götürmedim doktora farklı bir tepki vermedi. Ya park yatağa geçmelisiniz ya da yatak almalısınız yan korumalı.

Biseyi uoktur bencede bukadar pimpiriklenmeyin yataktan vs dustu diye doktora goturmek farkli bir durum yoksa abartili
Ya nasıl abartı allah aşkına? Daha 2 gün önce forumda bir kadının msjını okudum çocuk yataktan düşmüş kafa tası çatlamış . 2 gündür o bebek aklımda sürekli

Bence götürün içiniz rahat eder ama bu zamana kadar bir şey olmadıysa olacağını sanmıyorum artık

Ya nasıl abartı allah aşkına? Daha 2 gün önce forumda bir kadının msjını okudum çocuk yataktan düşmüş kafa tası çatlamış . 2 gündür o bebek aklımda sürekli
Kafatası çatladıysa zaten hal hareketlerinden belli olur. Ağlama, kusma, göz el koordinasyonunu kaybetme bunlar varsa acil götürülmeli

Kafatası çatladıysa zaten hal hareketlerinden belli olur. Ağlama, kusma, göz el koordinasyonunu kaybetme bunlar varsa acil götürülmeli
Kafa tası illa çatlamıştır demiyorum ben . Bebeğin düşmesi öyle hafife alınacak birşey değil onu ifade etmeye çalışıyorum

Kafa tası illa çatlamıştır demiyorum ben . Bebeğin düşmesi öyle hafife alınacak birşey değil onu ifade etmeye çalışıyorum
Evet yüksek yerden düştüyse hele bir de masa kenarı gibi sert köşe yerlere başı, boynu denk gelirse sıkıntılı

Evet yüksek yerden düştüyse hele bir de masa kenarı gibi sert köşe yerlere başı, boynu denk gelirse sıkıntılı
Evet aynen öyle çok tehlikeli bir kere bizim başımıza geldi ve aklım çıktı korkunçtu . Oğlum benim yatağımda oturuyordu krem sürecektim bi saniye arkamı döndüm makyaj masasından krem almaya o ara oğlum öne atladı ve düştü ki yatağın ortasındaydı . Ayrıca da kendi başına yataktan iniyordu o an tabi anlamadı düşebileceğini dur derken yakalayamadım ve düştü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…