Afedersiniz de nasıl olda yatırıyorsunuz 15 aylık çocuğu onda yatacağı en fazla 3 aydır. Paranız mı yok yeni beşik almak için ? Kış geliyor o çocuk ne kadar yerde yatacak ve neden yerde yatacak onu da anlamadım ben
Benim dedigim besik kucuk birsey degil bibucuk yasina kadra yatiriliyor kendi odasi yatagi var fakat dusecegi icinyatagina cesaret edemiyorum kışın kendi yatagina alistiririm insallah
Gecmis olsun, ama o besik 15 aylik bebek icin cok tehlikeli. Bende de vardi onlardan ama 2-3 ay ancak kullandik. Donmeye basladigi an tehlikeli oluyor.
Benim dedigim besik kucuk birsey degil bibucuk yasina kadra yatiriliyor kendi odasi yatagi var fakat dusecegi icinyatagina cesaret edemiyorum kışın kendi yatagina alistiririm insallah
Ya nasıl abartı allah aşkına? Daha 2 gün önce forumda bir kadının msjını okudum çocuk yataktan düşmüş kafa tası çatlamış . 2 gündür o bebek aklımda sürekli
Abarti tabi bende cocuk buyutuyorum ve buyuttum her cekyattan dusen hastaneye goturulse ohoo catlak gibi bir durumda daha farkli tepki verir cocuk daha fazla aglar ne bileyim bu istisnai bir ornek
Geçmis olsun tekrar. Sevindim iyi olmasina. Bu ay ve yaslar çok dikkat etmemiz gerekiyor. Boyle durumlarda doktora gitmekten zarar gelmez ihmal etmemek lazum