Tamamdir cok tesekkur ederimmAnlar tabi ki. Gerekiyorsa hastaneye yönlendirir. İçiniz rahat edecekse götürün.
Gecmis olsun. Kesinlikle hekime goturmelisiniz. Ne kadar yuxekten dustu bilmiyorum ama ben de bebek iken yuxek besikten dusmusum. Kronik hastalik sahibiyim. Bebeklerin kafatasi hassas oldugu icin darbe almasi iyi degil. Bazi kronik hastaliklarin sebebinin kucukken beyne alinan darbeler oldugu biliniyor. En azindan beyin,sirt MR'i cekerlerdi belki endisenizi belirtseniz. Hic 1 sey olmadigina esinizin karar vermesi dogru degil bence.Bebegim dun aksam uyurken besikten dustu icerdeydin cat diye bir ses geldi baktim ki yerde sirt ustu agliyordu yuksek ihtimal korkmustu kucagima aldim aglamakli sesi titriyordu ellerini yumruk yapio kendini sıktı 2 defa ben perisan oldum.cok surmedi aglamadi 5 dk kadar esim aldi disari filan ckartti hemen sustu heryerine baktim birsey yoktu keyfi yerine geldi sorun olmadi bir saat kadar sonra alni hafif morarir gibi oldu azbise buz koydum tabi koydurtmadi daha ama ben vicdan azabi cekiyorum doktora goturmelimiyim esim gerek yok cocukda bisey yok benve diyor ama icim rahat degil bebegim 15 aylik..yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler
Besigi buyuk yanimda yatiyor ayni odada. Arada terde yatiriyordum sıcak oluyor diye ama artik hep yerde yatiracagim bir muddet15 aylık çocuğu niye beşikte yatırıyorsunuz?
Evet bingildagi hala tam kapanmadigi icin bende endise ediyorum dediginiz gibi uykusundan uyaninca goturecegimGecmis olsun. Kesinlikle hekime goturmelisiniz. Ne kadar yuxekten dustu bilmiyorum ama ben de bebek iken yuxek besikten dusmusum. Kronik hastalik sahibiyim. Bebeklerin kafatasi hassas oldugu icin darbe almasi iyi degil. Bazi kronik hastaliklarin sebebinin kucukken beyne alinan darbeler oldugu biliniyor. En azindan beyin,sirt MR'i cekerlerdi belki endisenizi belirtseniz. Hic 1 sey olmadigina esinizin karar vermesi dogru degil bence.
Besigi buyuk yanimda yatiyor ayni odada. Arada terde yatiriyordum sıcak oluyor diye ama artik hep yerde yatiracagim bir muddet
Yataginin ici biraz derin ayaklandi demekki oyle tahmin ediyorum emiyor 4 saat sonra uyudu keufi yerindeydi hep yuksek ihtimal besikte kalkti kafasi asagi dogru salladi dengesi kayboldu ve dustu kafasi asagi dogru ve hemen sirt ustu dusmustu gordugun sekil alni hafif morardi kafasi carpmistr yksa baska nasil sirt ust dusucekki.sYataginin ici yuksek
Mi? Alcaksa eger tirmandi mi? Aglamasi iyi birsey.. emiyorsa emzirmekte iyi..hemen uyutmasaydiniz.. basini carpmadiysa sorun olacagini sanmiyorum
Hm.anladim kendi odasi yatagi var yatagi montessori yatak alti ckemeceli azcik yuksek ordanda duser diye yatiramiyorum yatarsa anca geceleri filan benle yatar herldeBüyümüş artık beşik uygun değil aynı oda da uygun değil varsa kendi odasına geçirin normal yatağında yatsın. Artık hareketli zamanları başlamış.
Konunuza gelince de 4 saat uyutmamışsınız kusma olmamış acile de götürseniz takip edin kusma olursa getirin diyeceklerdi.
Gecmis olsun baya altta oluyo ama yumurcaklarin ne yaptigi belli degiil.. bi dahakine dikkat edersin duse kalka buyuyeceklerYataginin ici biraz derin ayaklandi demekki oyle tahmin ediyorum emiyor 4 saat sonra uyudu keufi yerindeydi hep yuksek ihtimal besikte kalkti kafasi asagi dogru salladi dengesi kayboldu ve dustu kafasi asagi dogru ve hemen sirt ustu dusmustu gordugun sekil alni hafif morardi kafasi carpmistr yksa baska nasil sirt ust dusucekki.s
Evet dogru sagolun tesekkur ederimGecmis olsun baya altta oluyo ama yumurcaklarin ne yaptigi belli degiil.. bi dahakine dikkat edersin duse kalka buyuyecekler
Sagolun takip ettm heryerine kafasina flan baktm ellede baktm aglamadi bse olmadi ama iste icim rahat etmiyor uyaninca goturecegim burdaki yorumlarda cok degerli benim icinGeçmiş olsun, çocuk bu düşe kalka büyüyor gerçekten, takip etmişsiniz, Allah korusun bi aksilik olsaydı mutlaka belli ederdi, içiniz rahat edecekse bi gösterin doktora, sağlık ocağı tam teşekküllü değilse anlamaz röntgen falan olmuyor çoğunda
Çıkacağı yere minderden basamak gibi bi şey yapınHm.anladim kendi odasi yatagi var yatagi montessori yatak alti ckemeceli azcik yuksek ordanda duser diye yatiramiyorum yatarsa anca geceleri filan benle yatar herlde
Sağlık ocağı bakmaz .bence acile götürün böyle şeyler şakaya gelmez bebek sonuçta derdinide anlatamazBende vicdan azabi cekiyorum dusundukce aglayasi geliyor saglk ocagi anlarmi acaba bnde korkuyorum.s
Cok sagolunÇıkacağı yere minderden basamak gibi bi şey yapın
Rahat rahat yatağında yatsın çocuk
Sizin de içiniz rahat olur hem
Ayrıca geçmiş olsun
Hep esimm hemen durdu diye bise yok bence dedi .goturucem birazdannbu korku içinizi kurt gibi yiyecek ne gerek var bu duyguya ben anlam veremiyorum ,
kesinlikle götürmeniz gerekiyordu
Evet bakacagim bi caresine artikkÇıkacağı yere minderden basamak gibi bi şey yapın
Rahat rahat yatağında yatsın çocuk
Sizin de içiniz rahat olur hem
Ayrıca geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?