Sırt üstü düştüyse iyidir cnm endişelenme bir yeri açıyor olsa cok ağlar susmazdi beşik yuksekmi bilmiyrm ama yüz üstü düşmesi daha tehlikeli bütün zedelenmesi vs daha çok oluyorBebegim dun aksam uyurken besikten dustu icerdeydin cat diye bir ses geldi baktim ki yerde sirt ustu agliyordu yuksek ihtimal korkmustu kucagima aldim aglamakli sesi titriyordu ellerini yumruk yapio kendini sıktı 2 defa ben perisan oldum.cok surmedi aglamadi 5 dk kadar esim aldi disari filan ckartti hemen sustu heryerine baktim birsey yoktu keyfi yerine geldi sorun olmadi bir saat kadar sonra alni hafif morarir gibi oldu azbise buz koydum tabi koydurtmadi daha ama ben vicdan azabi cekiyorum doktora goturmelimiyim esim gerek yok cocukda bisey yok benve diyor ama icim rahat degil bebegim 15 aylik..yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler
Ama soyle dustu sanirim besikte kalkiyo ayaga sonra kafasini asagi dogru uzatiyor kafasi ustune gelip sirtustu dusuyir hemen.yani anlatabildimmi ki bilmiyorum besik biraz yuksekSırt üstü düştüyse iyidir cnm endişelenme bir yeri açıyor olsa cok ağlar susmazdi beşik yuksekmi bilmiyrm ama yüz üstü düşmesi daha tehlikeli bütün zedelenmesi vs daha çok oluyor
Hayir hemen uyutmadim 4 saat kadar sonra uyudu herhangi bisey olmadi kusma filan goturulmesi gerekiyir dmi saglik ocagi anlarmiHemen uyuttunuz mu? 2 saat filan uyutulmaması kusmasının filan takip edilmesi gerekiyor. Keşke götürseydiniz.
Bence nolur nolmaz götürün. Uyutmamanız iyi olmuş.Hayir hemen uyutmadim 4 saat kadar sonra uyudu herhangi bisey olmadi kusma filan goturulmesi gerekiyir dmi saglik ocagi anlarmi
Bende vicdan azabi cekiyorum dusundukce aglayasi geliyor saglk ocagi anlarmi acaba bnde korkuyorum.sBurdan bişey söylemek doğru olmaz, götürürseniz içiniz rahat eder. Arkadaşımın bebeği sizinkinden daha küçük, annesinin yanında yatarken annesinin üzerinden atlayıp yataktan düştü. 2 kere oldu bu olay. Doktora götürdüler çok şükür bişeyi yok bebeğin iyi. Götürdükten sonra içleri rahat etti
Bencede haklisimiz ben esime diyorum esim cocukda bise yok internete bakma bilmem ne diyor bebekde birsey yok diye diyor oda ama Allah korusun kafasnda ezik fln olr anlayamaz olurum kahrimdan.Bence nolur nolmaz götürün. Uyutmamanız iyi olmuş.
Ettim evettTakip etmişsinizdir zaten.
Götürmeniz gerekse bir sinyal verirdi.
Ya bi şey mi olsun bu çocukta illa yuh yani. Ezikti çürüktü yorum yapamayacam ama doktorlar muayene edecek onlar bilir.Bencede haklisimiz ben esime diyorum esim cocukda bise yok internete bakma bilmem ne diyor bebekde birsey yok diye diyor oda ama Allah korusun kafasnda ezik fln olr anlayamaz olurum kahrimdan.
Kesinlikle katiliyorum enazindan icim beynim rahat ederYa bi şey mi olsun bu çocukta illa yuh yani. Ezikti çürüktü yorum yapamayacam ama doktorlar muayene edecek onlar bilir.
Bebek başına darbe aldığı için tomografi falan çektirmişlerdi onlar sanırım içleri rahat etsin diyeBende vicdan azabi cekiyorum dusundukce aglayasi geliyor saglk ocagi anlarmi acaba bnde korkuyorum.s
Yaa bizimde gitmemiz lazim tesekkurler yorumunuz icinnBebek başına darbe aldığı için tomografi falan çektirmişlerdi onlar sanırım içleri rahat etsin diye
Cekmiyolarmi en azindan gorurler kontrol ederler sizce ? Saglİk ocagi anlarmi kusma filan olmadi keyfi yerindeydi hepAcile götürdüğünüzde hemen film filan çekmiyorlar, bebeğin durumu iyi görünüyorsa eve gönderiyorlar. Kusma, göz bebeklerinde büyüme vs.olursa tekrar getirin diyorlar. İlk 2 saat
Uyutmamışsınız zaten. İçiniz rahat olsun. Allah'a emanet kuzucuk
Sizden farklı ne yapacaklar ki çekmezlerse?Cekmiyolarmi en azindan gorurler kontrol ederler sizce ? Saglİk ocagi anlarmi kusma filan olmadi keyfi yerindeydi hep
Anlar tabi ki. Gerekiyorsa hastaneye yönlendirir. İçiniz rahat edecekse götürün.Cekmiyolarmi en azindan gorurler kontrol ederler sizce ? Saglİk ocagi anlarmi kusma filan olmadi keyfi yerindeydi hep
Suan destekle elimden tutunarak yuruyor zaten dedgniz gbi iyice takip edeyip ben.dogru diyorsunuz tesekkurlerSizden farklı ne yapacaklar ki çekmezlerse?
Yürüyüşü, göz takibi, konuşması takip etmeniz gereken şeyler, bunları soracaklar.
Daha bin kez düşecek bebeğiniz ordan burdan.
Yüksekten düşmüş evet ama yüksekten düşer bir şey olmaz, 30 cmden düşer ağzı burnu dağılır.
Önce kendiniz takip edin, bir terslik hissederseniz vakit kaybetmeden götürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?