Bebeğim beşikte ayağa kalkıyor düşer mi?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Bebeğim 8 aylık oldu ayağa kalkıyor beşiğinde ve her yerde çok seviniyorum ama korkuyorum da beşiğim mobilya beşik çok yüksek değil parmaklığı düşer diye korkuyorum o zaman çok beğendim düşünemedim keşke park yatak alsaydım şimdi alamamda düşmemesi için ne yapmalıyım beşiği kaldırıp yere döşek atmaktan başka bişey gelmiyor aklıma tecrübeli anneler ne yaptınız?

kesın atlar kalkıcak duruma geldıyse ıkeadan ekstra kokruluk al cok guzel

Son düzenleme:

Atlar canim malesef bu tecrubeeye sahibim.kizimda belisin ahsap buyuyenbesigi vardi ilk on ayllikken bir aglama sesine uyandim baktim ko kizim yerde onun uzerine bir kere daha ayni durumu yasaduk
sonra icindeki yatagi kaldirip bir yorgan serdik aman aman sizde dikkat edin derim

Aynı sorunu yaşadık, çareyi beşiğin üzerine çarşaf gerip dört köşesini bağlamakta bulduk :) korkuluklardan bir çubukta çıkarmıştık, ordan girip çıkıyordu...yaşından sonrada iyice aşmıştı kendini çarşafın köşesinden kafasını çıkarıyordu

Allah korusun ama atlar tepe ustu cakilir yavrukus.ya yere yatacak ya da korkulugu uzattiracaksinz ya da kendi yataginiza alacaksiniz.

Beşik ile yatağı birleştirdik biz düşmesin diye çünk u uyanır uzanmaz kapıya bakar ama birleştirme ışe yaramadı beşikten yatağa yataktan yere düştü Allah koruyor canım ama bi kere düştü bir daha eğilmedi bile

Atlayabilir dikkatli olun. Hareket zamani tam.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende beşiği kendi yatagima yapistirmistim.
uyaninca benim yatagima atiyordu kendinioradanda yere iniyordu.
ama bunu yapmaya başladığında kaç aylikti hatirlamiyorum.:26:soruna cevap vereyim Tabiki düşer{Allah korusun} dikkat et

Canim benimki düştü besikten tahmini seninki kadardı Allahtan ben cok tedbirli biriyim aşağı yastık falan koymuştum ama yinede cok korkmuştum eşim bakipta biseyi yok diyene kadar ufak çaplı bi sinir krizi geçirdim .
Yatağının yanında boş yer varsa beşiği yanına al yataklada birlestirebilirsin ben önce öyle yaptım ama pek memnun kalmadım öyle Uyutup yatırırken falan sıkıntı oldu
Sonra yanıma yatağın boyuyla bir yatak yaptım Yani bi nevi yatağı buyuttum özellikle emziriyosan cok rahat oluyo ..

Canım bendede hem belisin buyuyen besigi hem park yatak var.park yatakta oyuncaklaryla oynar mobilyada uyurdu taki 8aya kadar. Bende bir sabah gözümü açtımki uyanmış alagıya sarkıyor şok oldum. Sonra bu tür beşikten sarkıp düşen sonunu yazamycam bir olayı okudum.marangoz cagırdım abla ek korkuluklarda güvenli olmuyor yatırma bence dedi. ogün bugündür park yatakta yatırıyorum.

Aman dikkatli olun.benim oglum park yatakta yatiyordu.6 aylikti.arkadasim geldi bak bu cok hareketli duser yakinda tepesinin ustune.indir artik yatagin boyunu dedi.onemsemedim daha cok kucuk diye.5 dakikaya kalmadi basasagi gidiyordu zor yakaladik.ne korkmustumm.yatagin kenarlarina yorgan yastik koyun mobilya yatak kullanmadim korkuluklari yukseltilebilir mi acaba

Korkuluğu en yüksek halde şuanda kafasının biraz altında kalıyor düşemez gibi ama belli olmaz eşime söyledim korkumu dalga geçti fanusta mı saklayalım çelik kafes mi yaptıralım bebeğe senin yüzünden hanım evladı olucak nasıl düşsün ordan dedi beşikle yatağı birleştiricem o uyanıp yatağa inene kadar duyarım sesini en kötü napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…