Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısnız. bebeğim benimle mi
Eki Görüntüle 808411 Eki Görüntüle 808410
arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısnız. Bebeğim benimle mi
arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısnız. bebeğim benimle mi
amin cnm insallah. yarın sabah bir tane daha yapacağım onda da çıkarsa kan vermeye gideceğim hemenbelirtilerinede dıkkat et canım kasıklarında hafiftende olsanadirnde olsa batmalr gerginlik olur bır yere uzandığında acı olarak hıssedersın bu gergınlıgı.ben suan 8 haftalığım ıkncı gebeıgım bu ıdrar dışında hıc bır belırtım yok. evde test yaptığımda aynı senınkı gıbı silik cıkmıstı bır tıp merkezıne gıttım kan testı yapmak yerıne aynı evde yapılan ıdrar testlerınden yaptılar oda aynı silik cıktı ordkı dr da vardır gebelik ama henüz cok yenıdr dedı ondan silik cıkmıstr dedı.
ılk gebelıgımde cok mıde yanması cektım bulantı yapıyordu kusuyordum ama bunda hıcbırsey yok sımdılık ılerkı dönemde ne olacağını bende bılmıyorum. buarada bende kan testı yapılmadı 4.5 haftalıktım dr a gıttım vajinal ultrasonla göründü kese 6 haftalıktı tekrar vjnal ultrasonla görüldü bebişim kalp atısınıda gördüm. umarım sende hamılesındr rabbım kımseyı bekletmesın ınsallah
geçeli bugün iki gün oldu cnm yarın yaptıracağım inşş2.çizgi silikte olsa var onun için kan testi yaptırman lazım.Testi yaptığında adetin kaç gün geçti yada geçtimi?
çok sağol cnm amin inş. yarın sabah bir tane daha test yapayım onda da görürsem hemen gidip yaptıracağımbebeğin seninle canım
ama yine bi kan testi yaptır şimdiden hayırlı olsun
amin cnm insallah. yarın sabah bir tane daha yapacağım onda da çıkarsa kan vermeye gideceğim hemen
yaptım cnm sabah ki testede çıktı kan tahlili yaptırdım 203.98 çıktı salı günü yine gideceğim nasıl değerim dış gebelik olabilir mi :44:yaptınmı canım test merak ettım
yaptım cnm sabah ki testede çıktı kan tahlili yaptırdım 203.98 çıktı salı günü yine gideceğim nasıl değerim dış gebelik olabilir mi :44:
zannetmem canım bende en cok ondan korkuodum ama çok şükür yok öle bişi. gözün aydın... daha cook yenı benım drum da demıstı hatta cok küçük kız bu daha dıe =) ozaman 4.5 haftalıktı senınde öledr endıselenme gebelıgının tadını çıkarmaya basla en basta esıne naz yaparak tabi=)
içimi rahatlattın son adetim 24 ağustos bugün tam 4 haftalık. eşime naz yapamıyoruz ayrı yaşıyoruz ne yazık ki.
canım ayrılmadık allah korusun ben memurluğa atandım başka sehire geldim. salı gününü iple çekiyorum rabbim bebeğimize bize bağışlasın benim için dua edinüzüldüm canım ayrıldınızmı yoksa ayrılmadıysanız bebiş belkı bı sanstr sızın için. bende ılk testımı yaptığımda adet günümdü 18 temmuz son adet tarıhım hatta gec yumurtladığımdan ötürü 26 temmuz oldu ultrasondaki ölçümle tutmadı oyüzden 26 temmuzdan hesaplıyoruz.
canım ayrılmadık allah korusun ben memurluğa atandım başka sehire geldim. salı gününü iple çekiyorum rabbim bebeğimize bize bağışlasın benim için dua edin