Bebeğim beni tanımıyor

Anais0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2024
89
31
30
Merhaba anneler. Benim bebeğim 3 ayını bitirdi ve göz teması kuruyor, aguluyor, yüksek sesle gülüyor. Ama sorun şu ki bana da herkese güldüğü kadar gülüyor, kimseyi yabancılamıyor, herkeste meme arıyor kısacası beni tanımıyor gibi. Hastanede verilen bilgi kağıdına göre tanıması gerekmiş. Sizce normal mi bu? Sizin bebekleriniz de böyle miydi yoksa ileriki aylarda beni tanımaya başlar mı?

:)) ya o daha küçücük. 5 6 aylardan sonra yabancilama başlar. Benim oğlum 7. Aydan sonra tamamen tanımaya başladı. Şuan 9 aylık sadece peşimde sürekli kucağımda olmak istiyor. İnan o zamanlar hemen beni tanısın sadece bana gelsin istiyorsun ama bu aşırı bunaltıyor.

Merhaba anneler. Benim bebeğim 3 ayını bitirdi ve göz teması kuruyor, aguluyor, yüksek sesle gülüyor. Ama sorun şu ki bana da herkese güldüğü kadar gülüyor, kimseyi yabancılamıyor, herkeste meme arıyor kısacası beni tanımıyor gibi. Hastanede verilen bilgi kağıdına göre tanıması gerekmiş. Sizce normal mi bu? Sizin bebekleriniz de böyle miydi yoksa ileriki aylarda beni tanımaya başlar mı?
Acele etmeyin her bebek farklidir. Bol bol konuşun onunla . Bana doktorumuz 6. Ayinda sordu seni taniyo artik dimi annesi diye. Saglik ocagindaki ebede 6. Ayinda sordu demekki 3. Ayda oyle bir şart yok😀😀 minnacik o daha... acele etmeyin .. ufacik bebelerden cok seymi bekliyoz nedir😀😀😀

Çocukla alakalı bu hayatım mesela benimde 4. Ayına girecek bir kaç gün sonra artık tanıyor arkamdan bakıyor kesinlikle biraz vakit geçince tanır 🥹

Tanır tanır merak etme koala gibi yapışır bir kaç aya

Kızım 15 aylık hala bana özel bir ilgisi yok. Herkesin kucağına gidiyor ve gülüyor. Her çocuk farklı.

Nasıl ya
Hiç boyle bsey dusunmedım farkermesım beni tanıyor mu tanımıyor sanki gibi dusuncelerm olmadı

Annesı oldugunu nasıl bilmesin ki bılır yani
Cok şaşırdım konuya
Hıc aklıma gelmezdi
malım heralde, anlamadım

Benimki de 6aylık olcak herkeste meme arıyor ama bebekler doğar doğmaz annesini tanır zaten. Benimki kucağıma gelince, sesimi duyunca susardı. Sizin bebeginiz de daha cok küçük birde her bebek farklıdır 🌸

Evet çok normal benimkide öyleydi sonrada pacanı bırakmıyor 🤣

Acele etmeyin her bebek farklidir. Bol bol konuşun onunla . Bana doktorumuz 6. Ayinda sordu seni taniyo artik dimi annesi diye. Saglik ocagindaki ebede 6. Ayinda sordu demekki 3. Ayda oyle bir şart yok😀😀 minnacik o daha... acele etmeyin .. ufacik bebelerden cok seymi bekliyoz nedir😀😀😀
Ay bilmiyorum kaynanam nasılsa yabancılamıyor ek gıdaya başlayınca bende de kalır diyor iyice deliriyorum benden başkasına gitmesin istiyorum 😂

Bence henüz erken benim oğlum sanırım 5 aylık falandı tanıdğında sizin zamanınız var biraz daha

Ay bilmiyorum kaynanam nasılsa yabancılamıyor ek gıdaya başlayınca bende de kalır diyor iyice deliriyorum benden başkasına gitmesin istiyorum 😂
Bende siz gibiyim bi kac gundurde emeklemiyo surunmuyo bu cocuk diye taktim kafaya doktorumuza mesaj attim her bebegin gelisimi farklidir dedi.

X