Merhaba hanımlar, düzeltilmiş 2,5 aylık bir kız bebeğim var. Anlaşıldığı üzere prematüre 26 haftalık doğdu tam 93 gün küvezde kaldı nihayet aldık, dünyalar bizim oldu derken şimdi başka bir derdim var. Bebeğimi eve getirdikten bir süre sonra annem yardıma geldi, geceleri çok uykusuz kalıyordum ilk zamanlar annem sabahları bebeği yanımdan alıp ilgileniyordu, bende bir kaç saat uyuyordum, sonra da yemek temizlik falan derken sadece emzirmek için aldım bebeğimi.O zamanlar bebeğim küçüktü farkedemedim ama şimdi anlıyorum ki bebeğim beni tanımıyor, annemi annesi sanıyor. İlk zaman önemsemedim, hatta hoşuma bile gidiyordu, çünkü annem bize pek sevgi gösteren biri değildir. Ama şimdi emzirmek bile sorun olmaya başladı,meme reddi sandım başlarda ama hayır bebeğim bana gelmeyi reddediyor, bu yüzden emmek de istemiyor. Bazen ağlama krizlerine giriyor, zorla emziriyorum, bazen susturamayıp anneme veriyorum o zaman hemen ağlaması duruyor, bu durum çok kalbimi acıtıyor. Benim için bebek sahibi olmak çok zordu, yıllarca uğraşma sonucu oldu sonra erken doğum, küvez süreci vs çok acılar çektim ama şimdi bebeğim beni istemiyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, lütfen yardım edin.