Bebeğim Başka Evde Sürekli Ağlıyor

GmzKy77

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
5
0
24
Bebeğim 3,5 aylık daha önce evimize kalabalık misafir geldi huzursuz oluyordu tabii ki ama o kadar çok ağlamıyordu geçen halasına götürdüm yine aynı şekil kalabalık vardı Eve baktı insanlara baktı hıçkıra hıçkıra ağladı sanki bir yerini cimciklemişiz gibi mecbur eve gitmek zorunda kaldım evde sakinleşti Bu neden olur yaşayan var mı Ya da nasıl düzelir Ne kadar sürer?

Bir anda yüksek sese maruz kalmıştır, kalabalıktan korkmustur , evde sessizliğe alışmıştır,huysuzlugu tutmuştur kendinizi çok üzmeyin buyuyene kadar yüz kere davraniz degistiriyorlar. Evde sesszi bir ortam varsa biraz müzik açıp alıştırmaya çalışın yoksa sürekli evde kalmak zorunda olursun

Aslında evde ses olsun diye televizyonu yüksek sesle açıyorum, müzik açıyorum dediğiniz gibi ama hiç böyle ağladığını görmedim o kadar canım sıkıldı ki koşa koşa eve geldim eve gelince sakin sessiz uyudu. uyurken sese alıştıramadım sadece illa ki sessiz ortamda uyuyacak ama normalde uyanıkken alışık aslında, aşırı kırmıyorum şimdi Bi yere gitmeye

Aşırı korkuyorum Bi yere gitmeye yazıcaktım..

Valla benimki 15 aylık ekmek fırının girince ağlıyor 5 aylık falandı galiba hatırlamıyorum komşuya gidince aglamasindan eve geri dönmüştük ondan sonrada annem ve k.v dışında bir eve gitmedik daha

Valla benimki 15 aylık ekmek fırının girince ağlıyor 5 aylık falandı galiba hatırlamıyorum komşuya gidince aglamasindan eve geri dönmüştük ondan sonrada annem ve k.v dışında bir eve gitmedik daha
Yalnız değilmişim ya yeni ve genç Bi anneyim çok tecrübesizim ailem de başka şehirde yaşıyor zaten yalnızım Bi gideyim kafam dağılsın dedim kafam ağrıyıp geldim dışarda bebek arabasında uyuyor eve girdik ağladı valla nasıl göz yaşları akıyordu görecektinizinşallah düzelir

Gide gele alışır merak etmeyin. Sağlıkla büyüsün.

Yabancılaşma dönemine girmiş. İnsanlardan korkuyor kendini güvende hissetmiyor. Bir de millet sevmek için kucağına alıyorsa sizden ayrı kalma korkusu da başlamıştır. Bir süre böyle gider. Büyüdükçe sosyalleştikçe geçer

Bizim pek ev gezmesi alışkanlığımız yok.

Sadece bir kaç haftada bir babaanneye gidiyoruz o kadar.

Yeni doğduğunda çok ağlardı,hiç durmazdı.

Şimdi biraz büyüdü,azıcık oturunca sıkılıp gitmek istiyor. Benim gibi ev gezmesi sevmiyor olabilir diye düşünüyorum.

Zaten başka bir eve de oturmaya gitmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…