Babasının işten gelmesini 4 gözle bekliyorum 2 gündür..Bende çok stres olmuştum uyku saati geliyordu uyutmak istemiyordum kucağımda hoplaya hoplaya koridoru turluyorduk zorla biberon alıyordu falan.. düzeltilmiş haftasına göre atak haftasını da araştırın büyüme atağında olabilir. Babasında sakinleşiyorsa verin ona sizde biraz gerginliğinizi atınca alın ben öyle yapıyordum ikimizede iyi geliyordu.
Gerçekten öyleymiş. Bu zamana kadar çok güzel gelip birden böyle birşeyle karşılaşnca elim ayağım birbirine dolandı..Buyuyor huy degistiriyor cok takmayin kafaya bunlarda gecicek bebek buyutmek boyle bisey surekli farkli sorunlar
Evet öyleymiş baktım şimdi..O zaman doğum tarihine göre atak haftasına bakın
Büyük ihtimal atak haftasında
Mememi alsın diye elimden gelan herşeyi yapıyorum. Bütün sevdiği pozisyonlara girmeye başladım. Emince en ufak seste bırakıp.hemen ağlamaya başlıo daha almıoMeme reddinde zıplayarak hoplayarak emzirmeye çalışmayı mi denemedim youtube dan sac kurutma sesi açarak emzirmeyi mi denemedim ama pes ermedim korktum valla o kada küçük bırakmasın memeyi diye
Neyseki geçti 28 ay emdi (evet ideali 24 ahahaahahhah)
Inşallah sizin de geçer
Bende öyle beklerdim onda susardı sonra bende duruyor olurdu daha çok stres olurdum şimdi bende duruyor onda ağlıyorBabasının işten gelmesini 4 gözle bekliyorum 2 gündür..
Geçecek merak etmeyin. O da anlayamıyor ne olduğunu siz sakin kalın öyle anlarda ve sabırlı olun.Babasının işten gelmesini 4 gözle bekliyorum 2 gündür..
Eşime ben diyorum seni daha çok seviyor diye.. eşimde olur mu öyle şey bütün gün sen varsn yannda ben gelince yeni yüz görüyor diye duruyordur dio sağolsunBende öyle beklerdim onda susardı sonra bende duruyor olurdu daha çok stres olurdum şimdi bende duruyor onda ağlıyoriydik ya kizim ne oldu diyor anne stres olmuyor artik öğrendim konuş sakinleşir sürekli teklif et emmeyecek sanma atakla geçecek inan
Sakin kalamayarak bebeğimi daha çok strese soktuğumu farkettim.. şimdi daha dikkatli olacağımGeçecek merak etmeyin. O da anlayamıyor ne olduğunu siz sakin kalın öyle anlarda ve sabırlı olun.
Evet canım öyle yapıyorum memeyi de mamayı da o şekilde daha iyi yiyorBenimkide tam bu aylardı dört beş aylık falandı birden meme reddi başladı .Hiç bir sorunu da yok aslında. Aşıya götürdüğümde ebe bu aylarda olabilir dedi.Ben nasıl çözdüm zor oldu ama ayakta emzirdim bir dene bence bende çok işe yaradı .Tabi ben sadece emziriyorum mamayı bilemiycem onuda ayakta ver bakalım.
Yani bilmiyorum doğumdan berizne yediysem onları yiyorum aynı şekilde.. mamada hiç değiştirmedim hep aynı mama kullanıyorum.. yarın doktoruyla görüşeceğim bilgi almak için teşekkür ederimMerhabalar, bebeğinizin süte veya başka bir gıdaya alerjisi de olabilir, rahatsızlık verdiğinden dolayı meme/mama reddi yaşıyor olabilirsiniz.
Sonra geçiyor canım bir ay falan sürdü sanırım bizim .Ama geçene kadarda her yerin sırtın belin kolların ağrıyor. .Evet canım öyle yapıyorum memeyi de mamayı da o şekilde daha iyi yiyor
O iyi olsun da razıyım gerçekten. Hem belki bu sayede biraz kilo veririmSonra geçiyor canım bir ay falan sürdü sanırım bizim .Ama geçene kadarda her yerin sırtın belin kolların ağrıyor. .
Kaşıkla besleyin. Bu aylarda olabiliyor beslenme reddi. Oğlumda içmedi 4 aylıkken mama,kaşıkla besledim. Deneyin bence bir,uğraştırıcı oluyor biraz ama besleniyorlar en azından.Emzik hiç almadı.. Biberon da anne sütü çekimine uygun olanlardan.. Bu zamana kdar hiç öyle birşey yaşamadım bilmiyorum ama biberonla da emmek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?