• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Bana Direniyor.

Evet hissettiğinin farkandaym ben stres yapınca daha çok ağlıyor.. kucağıma alıp sakin sakin onunla konuşup gezdirince sakinleşmeye başlıyor ama elimde değil o kadar çok ağlıyor ki elm ayağım birbirine dolanıyor..
Alt ön damağa masaj yapınca rahatlar belki. Bir de sakince şarkı söyleyip kucakta hafif sallayarak

İnşaALLAH yaa.. Onu böyle görünce çok üzülüyorum. Diş ise derdi ben razıyım çekmeye başka birşey olmasın.. Şu dönemde herşeyden korkar oldum 🤗
Bende çok stres olmuştum uyku saati geliyordu uyutmak istemiyordum kucağımda hoplaya hoplaya koridoru turluyorduk zorla biberon alıyordu falan.. düzeltilmiş haftasına göre atak haftasını da araştırın büyüme atağında olabilir. Babasında sakinleşiyorsa verin ona sizde biraz gerginliğinizi atınca alın ben öyle yapıyordum ikimizede iyi geliyordu.

Aaa yapma ama böyle hasta olmadan büyüyen bebek mi var ki tatlım?
Benim kadar bebeğini sakinan görmemiştim en cok da benimki hasta oldu sonra alıştım doktor bana her hastalık bir aşı derdi hep. Öyle rahatlardim. Bagisikligi öyle güçleniyor.
Sen daha hasta olup olmadığını bilmeden bu kadar üzülürsen sonra daha zor olur.
Her ne ise geçecek gidecek en fazla 5 gün sabırlı olmak gerek. Sonra boşuna kendimi bu kadar uzdum dersiniz.

Ateşi var mi bakıyor musunuz?
Evet canım bakıyorum çok şükür ateşi yok.. Ya elimde değil küvezde kaldı koronadan göremidim. çıktığında fıtık problemi yaşadık ameliyat oldu şimdi herşeyde korkar oldum istemsizce 😔

Emzik hiç almadı.. Biberon da anne sütü çekimine uygun olanlardan.. Bu zamana kdar hiç öyle birşey yaşamadım bilmiyorum ama biberonla da emmek istemiyor
Biz anlattgn olayı üç aylikken yaşadık bebekler konusmayor. Ama mutlaka bir derdi vardır bizimki dış çıkar di ama bir ay sürdü bu olay bide şuan dada gece çok ağlıyor bende anlamyrdm artık dayanamadım doktora gttk hiç görmemistm azı dışını çıkarmış yavrum hemde iki tane

Diş çıkartacaktı o yüzden huzursuz olabilir. Ateşine falan dikkat edin. Muhakkak bir sıkıntısı vardır çok da zorlamayım bence. Büyük ihtimalle diştir.

Cnm arkadaşın dediği gibi diş çıkaracak ondan çok zorlanıyor aglıyor bir çay kaşığı pedifen ver onu sakinleştir agırısı falan varsada geçer

Biz anlattgn olayı üç aylikken yaşadık bebekler konusmayor. Ama mutlaka bir derdi vardır bizimki dış çıkar di ama bir ay sürdü bu olay bide şuan dada gece çok ağlıyor bende anlamyrdm artık dayanamadım doktora gttk hiç görmemistm azı dışını çıkarmış yavrum hemde iki tane
Oyş kuzucuk maşaALLAH.. 😍 Ne zormuş bu diş çıkartma dönemi. Hiç beklemiyordum böyle birşey birden böyle olunca neye uğradığımı çok şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı

Evet canım bakıyorum çok şükür ateşi yok.. Ya elimde değil küvezde kaldı koronadan göremidim. çıktığında fıtık problemi yaşadık ameliyat oldu şimdi herşeyde korkar oldum istemsizce 😔

Ben hic anlatmim benimkilerin başına neler geldi ama hepsi geçti gitti şükürler olsun gitsin gelmesin diyorum hep .
Sen kendini rahatlat onun senin gücüne tebessumune ihtiyacı var.
Acı yemedin değil mi yakın zamanda. Aci yeyince sütten uzaklasiyormus bebekler tadi değişiyormuş aklinda bulunsun canım sonra düzeliyor .

1. Geçici meme reddi.
2- laktoz intoleransı
3. Besin alerjisi ( anne sütündeki yA da mamadaki bazı maddeler dokunabiliyorum)
4. Büyüme atağı... kardeşimin bebeğinden tecrübeliyiz. Umarım çözülür
Umarım cok teşekkür ederim

Konuyu doğru yere mi açtım ? Bilemiyorum.
Lütfen kusuruma bakmayın..
2 gün sonra 5 aylık olacak bebeğim var kendisi prematüre düzeltilmiş 110 günlük.. Sütüm yetmediği için meme+mama şeklinde ilerliyorduk ta ki birkaç gün önceye kadar.. Ne mama (anne sütüne en yakın çekimli) ne meme istemiyor.. çok zorlanıyorum. Mama veriyorum yarısını bile içmiyor ağlamaya başlıyor.. meme veriyorum kendisini geri atıyor istemiyor deli gibi ağlamaya başlıyor.. uykusu geliyor uyutmaya çalışıyorum aynı şekilde deli gibi ağlamaya başlıyor.. Uyutana kdar canım çıkıyor.. Artık stres yapmaya başladım ve bunu bebeğimin hissettiğinin farkındaym.. çok üzülüyorum anlatamam.. 😢😢 Bir de bende doğru dürüst durmuyor.. Babasında mutlu bende mutlu değil gibi çok üzülüyorum.. 10 gün annemdeydik orda biraz düzeni bozuldu.. Ne yapacağım nasıl başa çıkacağım hiç bilmiyorum :KK43: Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı? Bu kriz yönetimiyle nasl başaçıkabilirim.. ? Lütfen deneyimi olanlar yardımcı olsun :dua:
Hem atak Haftası olabilir bu ayda meme reddi çok normal kendini geri atıyorsa gazını cikartmalisn kullandığın mama gaz yapıyor yada anne sütünden gaz geçiyor olabilir sakın sessiz bi odada emzirmeyi dene geçicek canım sabir

Diş çıkartacaktı o yüzden huzursuz olabilir. Ateşine falan dikkat edin. Muhakkak bir sıkıntısı vardır çok da zorlamayım bence. Büyük ihtimalle diştir.
Rabbim yardmcımız olsunn o zaman .. stresimi azaltmaya çalışsam iyi olacak daha çok zorlanmasın kuzum..

Ben hic anlatmim benimkilerin başına neler geldi ama hepsi geçti gitti şükürler olsun gitsin gelmesin diyorum hep .
Sen kendini rahatlat onun senin gücüne tebessumune ihtiyacı var.
Acı yemedin değil mi yakın zamanda. Aci yeyince sütten uzaklasiyormus bebekler tadi değişiyormuş aklinda bulunsun canım sonra düzeliyor .
Yok yemedim.. elimden geldiğince dikkat ediyorum sütümden farklı tat almasın diye.. Rahatlamam lazm Rabbim yardmcmz olsin 🤲

Emzik hiç almadı.. Biberon da anne sütü çekimine uygun olanlardan.. Bu zamana kdar hiç öyle birşey yaşamadım bilmiyorum ama biberonla da emmek istemiyor
O zaman doğum tarihine göre atak haftasına bakın
Büyük ihtimal atak haftasında

Hem atak Haftası olabilir bu ayda meme reddi çok normal kendini geri atıyorsa gazını cikartmalisn kullandığın mama gaz yapıyor yada anne sütünden gaz geçiyor olabilir sakın sessiz bi odada emzirmeyi dene geçicek canım sabir
Yani bilmiyorum gazla alakalı sorun mu var.. Daha dikkatli olurum.. öyle yaparm canım teşekkür ederim 🤗

Buyuyor huy degistiriyor cok takmayin kafaya bunlarda gecicek bebek buyutmek boyle bisey surekli farkli sorunlar

Back