Çocuk Hastalıkları bebeğim azı dişini çıkarıyor,çok iştahsız,şaştım kaldım.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Aynen canım benim oğlumda önden 4 diş birden çıkarıyor bişey yediremiyorum Allahtan emiyor tesellim o.. sabredicez yapacak bişey yok ..

daha yeni önden 4 diş çıkardı şimdide azı dişleri.hepsi arka arkaya geldi.zaten yemeyen bir çocuktu.şimdi hiç yemiyor.en çokta yoğurt yediremiyorum bu sıralar canım sıkılıyor.sen iştah açıcı birşeyler kullanıyor musun?

bizim durum daha vahim 3 azi dis birden cikiyor,sabah ne alemde disler diye bakdim 1 dis cikintisi yine olusmus yani bir dis daha geliyo etti 4 dis:18:gecen hafda disdenmi yoksa hastalikdanmidir 1 hafda cir cir oldu 1 kiloya yakin verdi:43:bu hafda disler patladida biraz olsun rahatladi istahi tam olarak yerine gelmedi ,14 aylik 12 .inci disde yolda disler bir an önce tamamlansada su istahsizlikdan ve huysuzlukdan kurtulsak artik diyorum

diş ateş,ishal ,kusma ve iştahsızlık yaparmış.bu arada fazla birşey yemediği için pekmezini,balık yağını ihmal etmiyorum.bari vitaminsizlikten iyice düşmesin diye.ama bizimkinde sadece iştahsızlık var.kaşık mamasına bayılırdı.şimdi hiç yemiyor.güzel olan tek yön süt içmeyi azaltan oğlum tekrar süt içmeye başladı.

Günlerdir gecem gündüzüme karıştı. 27 aylık oğlum, 2. azılarını çıkartıyor. Hala dişler gözükmedi iki haftadır bütün gece sabahlara kadar ağlıyor. Ağrı kesici veriyorum ara sıra ams onu da sürekli bermek istemiyorum. Zaten pek işe de yaramıyor.

Büyük oğlum hangi ay çıkardı azılarını haberim bile olmadı. Çocuktan çocuğa değişiyor demek.

Konuyu açan arkadaş çoktan bitirdi bu işleri:)

Varsa önerisi olan lütfen yazsın.

Benim oğlumda azı dişlerini çıkarıyor 2 tane birden geliyo normalde iştahı yerinde bi çocuktu ama şimdi ağzını bile açmıyor kilo verdi çok üzülüyorum bu durum ne zaman düzelicek

Back
X