Bebegim az cis yapiyor neden olabilecegi konusunda yardimci olabilir misiniz?acil cevap lutfen

Suluk markası nedir içmiyor ya içmiyooor

Aynı şeyleri yaşadım. Kızım geçen sene tam bu zamanlarda sizin kızınızdan 1 ay büyüktü

Sütüm az olduğunu anlıyordum. Çok az çiş yapıyordu. Devletteki doktora kontrole götürdüğümüzde az kilo almıştı. Doktor da "sıcak da var vs belki de enfeksiyon vardır o da neden olur bi idrar tahlili yapalım" dedi. Klasik idrar torbasıyla aldık verdik. Orada enfeksiyon çıktı, doktor antibiyotik verdi. Ben kendim de sağlıkçı olduğum için çok içime sinmedi be hop diye antibiyotik kullanmak istemedim

Özelde iyi bi doktor vardı ona gittik. Durumu anlattık. Steril şekilde kızımdan idrar kendi aldı. Tahlili orada temiz çıktı.
sonuç olarak doktor "olabilir kilo alımı az olabilir sorun yok" dedi mama da önermedi ama ben "hocam sağınca da hiç süt gelmiyor neredeyse" deyince hemen mamaya başlattı. Sonra şükür çiş kaka kilo alımı hepsi toparladı

Aventin alıştırma bardağı var yassı uç onla içti 1 yaş sonrası geri döndü biberona.

Eki Görüntüle 3293522
Biberona su içtiği için alisti ama mama almıyor kesinlikle ben de artık zorlamiyorum 6 ayı gectik elhamdülillah kati gida ya yavaş yavas geçiyoruz sütüm de yettiği kadar Allah izin verirse insallah vericem.

Anne sütünün büyük çoğunluğu su da olsa bebeğime doğduğu günden beri su verdim. Hiç kabızlık çekmedik. Yapmadığı gün bilmem. Ağzında pamukçuk vs olmadı. Çünkü emzirdikten sonra çocuğuma bir kaç kaşık su hep verdim. Su vermeyin diyenleri yanlış buluyorum. Sütte de su var var olmasına ama o süt. Su farklı süt farklı. Sağlık ocağı su verme gelişimi geri olur tok hisseder bilmem ne dese de hiç bir zaman dinlemedim. Çocuğumda zerre kadar gelişim geriliği olmadı. Kilo olarak ve boy olarak haftasından çok da önde gitti hep. Şuan da öyle. Su verin lütfen. Çocuğunuzun ihtiyacı var. Öyle kendi içmeniz gibi olmasa da emzirdikten hemen sonra bir kaç çay kaşığı su iyidir. Ben yaptım zarar da olmadı. Sindirim sorunu da çekmedik hiç. Oğlum iki yaşına geldi neredeyse ben hiç kabız olduğunu bilmem. Her gün altını mutlaka alırdım hala da alıyorum dolu şekilde. Modern tıbbın modern yalanları bunlar. Özelde gittiğim çocuk doktoru verebilirsin sudan zarar gelmez demişti. Özeldeki doktor da doktor sağlık ocağındaki de doktor daha fikirleri bir örnek değil hepsi farklı telden çalıyor. Sorun su diye düşünüyorum senin açından. O aydaki çocuğun bir kaç defa büyük tuvaleti bez vermesi gerekirdi çünkü katı beslenmiyor

Az da olsa veriyordum şimdilerde suluga gectik teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…