• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ayakta sallayarak uyuyor.uyanana kadar da sallanmak istiyor.

acay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
139
3
68
Van
bebeğim ayakta uyuyor ve uyanana kadar da ayakta sallanmak istiyor.maşallah uykuyu seviyor.saatlerce ayağımda kalıyor.artık dayanılmaz oldu.ne yapmalıyım?nasıl vazgeçrebilirim?ayağımdan indirir indirmez uyanıyor.benim durumumda olup bu sorunu aşan var mı?

evet canım yalnız değilsin merak etme :))ben çareyi tavana iki kanca takıp salıncak kurmakta buldum..ohh sallana sallana mışıl mışıl uyuyo..ikimizde rahatız aylardır.tavsiye ederim.sallama durduğunda uyanan bebekler için birebir..

evet canım yalnız değilsin merak etme :))ben çareyi tavana iki kanca takıp salıncak kurmakta buldum..ohh sallana sallana mışıl mışıl uyuyo..ikimizde rahatız aylardır.tavsiye ederim.sallama durduğunda uyanan bebekler için birebir..

:))canım biz tavana beşik astık ama onu da beğenmedi.ay gerçi benm kuzum beşik görmedi ne yapsın anca ayakta yatırdık.beşiğimiz Van'da kaldı.sadece bir gece uyudu onda.inşallah dönünce yatağını yadırgamaz.

Back