Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benim bebeğim 3. Ayını bitirdi ama ayaklarının üstünde durmuyor sertleştirmiyor dizlerini hemen büküyor çok endişeliyim öevreden gelen yorumlar yüzünden sizde de öylemiydi nasıldı..
3 aylık el kadar bebekten niye böyle absürt şeyler bekliyorsunuz? Oldu olacak bide yurutece oturtun cocugu. Benim oğlum 1 yaşında daha son 1-1.5 aydır çok net ayakları üstünde duruyor. Biraz mantık.
Merhabalar benim bebeğim 3. Ayını bitirdi ama ayaklarının üstünde durmuyor sertleştirmiyor dizlerini hemen büküyor çok endişeliyim öevreden gelen yorumlar yüzünden sizde de öylemiydi nasıldı..
Ne alaka ilk bebek ve baskı, eleştiri. Hiçkimse üç aylık bebekten ayaklarını yere basmasını istemez. En fazla destekli şekilde oturuyorlar üç aylıkta, onda da çoğu kez yan devrilirler. Çocuğu yürütmeye çalışıyorsan sakın bir daha yapma öyle şey.
Nasıl yani 3 aylık çocuk nasıl ayaklarının üstüne bassın diye bekliyorsunuz anlayamadım ? İlk çocuğunuz olabilir ama elinizde telefon olduğuna göre araştırabilirsiniz. Benimde ilk çocuğumdu kızım doğmadan önce gelişimini öğrenmek için kitaplar okumuşum. Kitap okumayı deneyebilirsiniz.