• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi !bebeğim ayakları ısınmıyor yardım edin lütfen!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bursasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
9.481
2
356
Bursa
kızlar bebeğim 5 günlük oldu ve ayakları çok soğuk ne olur yardım edin pamuklara sardım ayaklarını yinede soğuk yavrumun ayakları

bir çorap normal don birde patikli don ve onun üstüne yün patik giydirdim oğluşun ayakları ısınmıyor çok üzülüyorum
gaz sancısı oluyor bu sefer lütfen bişeyler söyleyin ne yapmalıyım :a015:

canım bebekler için sıcak su torbaları var onlardan alıp koyabilirsina.sarad karnına koyarsan gaz sancısına iyi gelir hayırlısıyla büyüt inşallah bebişini a.s.

sultan canım sıcak su torbasını ben de kullandım hem gaz sancısını da kesiyor bahtaniyesinin altına ayak ucuna koy bir de........ myo-oil dye bir nasaj yağı var gaz sancıları için ayaklara suruluyor hem de orda ki kan dolaşımını hızlandırıyor ayakları sıcacık olur ... moralini bozma aman ha yoksa sütün etkilenir....

canım elma yağıda iyi gelir.ayaklarının altına, göbeği düsünce göbek çevresinede sürebilirsin,benim kızımın gaz sancılarına iyi geldi, bir sabah bir aksam sür.dene derim...kendinide fazla üzme lütfen, sütün etkilenmesin,Allah yardımcın olsun...

valla ben arkadaşımdan duymuştum o da bi kitapta okumuş galiba bebeklerin elleri ve ayakları soğuk başları sıcak olur demişti ama normalden daha soğuk dediyse dr bilemicem cnm benim bebeğiminde elleri ayakları soğuk

canım farklı bişey sölemicem ama sıcak su torbası dene bende kızımın ayaklarını ısıtıamıyordum şimdi çözümüm oldu çok şükür bide ben çok kat kat giydiriyorum patikli pijama bi giydiriyorum sonra çorabını sonra bi daha patikli giysi bide yün patik bebeğin ayakları sıcak olacakmış çok önemliymiş

yün çorap üstüne patikli pantolon içlik olarak, üstüne çorab normal giysisi ve onun üstüne patik giydirirsen ısınır canım

sağolun kızlar sıcak su torbası bende dedim ama sonra alışırmış ona ve o olmadan aykaları ısınmazmış die sölediler neyse külotlu çorap almıştım onu giydirdim üstüne patikli don onun üstüne patiksiz don ve ve birde patik giydirdim
şimdi sıcacık olmıuş kuzucuğumun ayakları şükür
dün gece düşünmekten uyuyamadım

Back