• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim artık uyuyuyo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Doktorda benim kızıma ayağı alçılanırken huysuz oluyordu dursun diye şurup verdi uyku yapan ama ben asla bir daha kullanmadım sadece alçı yapılmadan kullandık o da çok az çay kaşığı kadar uzun sürede iyi geleceğini düşünmüyorum
Haklı olabilirsiniz

Ben 4 aydan beri bebeğimi bir kere sallamadım ve 4 aylık döneminden 8 aylık dönemine kadar geceleri toplam 5 defa uyanmışımdır ya da uyanmamışımdır (diş çıkarma ve ateşlendiği DÖNEM HARİÇ).

Bebeğimi desteksiz uyutabilmek için;
2. aydan sonra odaları ayırdım.
Asla sallamadım, ninni söylemedim.
uyku ve uyanma saatlerini hep aynı tuttum. (akşam 7 sabah 6-7 arası)
uyku saatinden önce uyumasına izin vermedim.
odasında 10 dakika kadar ağlamasına müsade ettim, asla yanına gitmedim (hıçkırarak ağlama değil tabi, çağırma ağlaması)
her gece hep aynı müziği dinlettim.
uyku rutinini belirledim. ( banyo, mama yeme, yatış)

bu şekilde biiz düzene girdik. Allah herkese gece uyuyan bebek nasip etsin.
Bende bunu yapacağım. İnşAllah işe yarar.
2 aylık kızım var. Bugün sabah 6’da uyudu 🙁
Hayır diyorum bir derdimi var. Gece kendini yırtar gibi ağlamıyor. Mik mik mızırdanıyor. Sallamak ve meme vermek arasında gidip geliyoruz. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor.
Gündüz gayet neşeli, top patlasa uyanmıyor.

Bende bunu yapacağım. İnşAllah işe yarar.
2 aylık kızım var. Bugün sabah 6’da uyudu 🙁
Hayır diyorum bir derdimi var. Gece kendini yırtar gibi ağlamıyor. Mik mik mızırdanıyor. Sallamak ve meme vermek arasında gidip geliyoruz. Canı ne zaman isterse o zaman uyuyor.
Gündüz gayet neşeli, top patlasa uyanmıyor.
Bende son çare olarak kullandım çok faydasını gördüm doktora danis öyle kullan

Back