- 19 Ocak 2022
- 97
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Saadet4444
-
5 aylik daha ek gidaya bile gecmemis bebege, onerilen dozun 2 kati kadar uyku ilaci verip, bayilmasini sagliyorsunuz diye tebrik mi edelim simdi sizi..Sevgili anneler buraya başımdan geçen dizinde işinize yarayacagini düşündüğüm bı uyku problemi ile ilgili yaşadıklarımi yazmak istiyorum su an bebeğim 5 aylık ve çok düzensiz uyuyordu gece olsun gündüz olsun hiç bir şekilde uyumuyor uyusa bile sallanmadigi takdirde yine uyaniyordu bende uyku için arayışlara girdim kadınlar kulübunde baybay damla ile ilgili yazılar gördüm ve bı çok anne işe yaramadı demişti yine de aldım 5damla vererek işe başladım hiç etki etmedi bı yandan da kullanmakla alakalı tereddütlerim vardı kız kardeşimin ısrarı ile bir hafta sonra on damla verdim ve bebeğim uyudu sadece beslenmeye kalktı öyle ki altını ve üzerini değiştirirken bile uyanmiyor belki işinize yarar diye paylaşmak istedim
Tabiki şüphesiz öyle haklısınız ama ben işe yaradığını gördüm ve belki başkalarında işine yarar diye paylaşmak istedimİyi niyetle tavsiye ettiğinizden şüphem yok ancak değil damla mama tavsiyesi bile veremem ben başkasına.Her bebek kendine özeldir birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir.Kaldi ki siz uyku veren biseyden bahsediosunuz.Bizim de halen devam eden uyku problemimiz var.Doktorumuz Bliss Grip Water reçete etti.Henuz kullanmadık.Ama başkasına da tavsiye etmedim.Kime ne etki edeceğini bilemedigimden hickimseye bişey tavsiye edemem.Sadece kendi tecrübemi aktarabilirim.
Evet düşündüm ve kendi doktoruylada görüştüm sorun yok kullanabilirsin çay zaten o dedi5 aylik daha ek gidaya bile gecmemis bebege, onerilen dozun 2 kati kadar uyku ilaci verip, bayilmasini sagliyorsunuz diye tebrik mi edelim simdi sizi..
Cocuk kiyafeti degistirilirken bile uyanmiyorsa uzun vade de norolojik hasar dahi birakabilir bunlari da dusundunuz mu onerirken.
Şimdi google dan baktım.Bliss Grip Water in farklı bı markayla olan ürünü.İslev aynı.Saglikla büyütün bebeğiniziTabiki şüphesiz öyle haklısınız ama ben işe yaradığını gördüm ve belki başkalarında işine yarar diye paylaşmak istedim
Evet bir de işin bu boyutu var. 4 aylıkken çığlık kıyamet zorla uyuyan bebeğim 5,5 aylıkken saniyeler içinde dalıyordu. Bunlar hep doğal süreçler.Bebeginiz 4 aylik bebeklerin neredeyse tamaminda gozlemlenen uyku regresyonundaymis. Dogasi geregi uyku geriligi yasayacakmis. Uyku ilaci vermeseniz de yavastan duzene girecekti.
Teşekkür ederimŞimdi google dan baktım.Bliss Grip Water in farklı bı markayla olan ürünü.İslev aynı.Saglikla büyütün bebeğinizi
Ewet ama bu 4 ay sndromunda bebeklerin uyuması daha onemliBebeginiz 4 aylik bebeklerin neredeyse tamaminda gozlemlenen uyku regresyonundaymis. Dogasi geregi uyku geriligi yasamis. Uyku ilaci vermeseniz de yavastan duzene girecekti.
17 ay ve 10. Atagin son gunlerinden bildiriyorum; en az X2 halini yasadim.Evet bir de işin bu boyutu var. 4 aylıkken çığlık kıyamet zorla uyuyan bebeğim 5,5 aylıkken saniyeler içinde dalıyordu. Bunlar hep doğal süreçler.
Bahsettiginiz seyi hiraz acar misiniz? Aciklayici olmamis.Ewet ama bu 4 ay sndromunda bebeklerin uyuması daha onemli
Bebeğiniz uyumu büyümesi açısından daha önemli uyumayan bebek hem huzursuz hemde agresif oluyo ve annelerde bitap dusuyoBebeğimi uyutmak için ona bir şeyler içirmek bana hiç normal gelmiyor
Tabiki bebeğim gerçekten uyku düzeni olmayan sabaha karşı uyuyan ve anca bı iki saat uyuyan bı bebekti bu nedenle de huzursuz ve agresifti bu damla sayesinde uyuyunca herşey daha kolay ve yoluna girdiBahsettiginiz seyi hiraz acar misiniz? Aciklayici olmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?