Ya mesela bir kac gun oncesine kadar cok ama cok hareketlydi surekli hissediyordum. Bir iki gun hic birsey hissetmedim kasik agrimda siddetlenince dr a gittim ama gayet nsormal hersey dedi . Ondan snra artik eskisi gibi hareket etmiyor gun icerisinde 3-6 kez arasi dogru duzgun hissediorum ama oyle dinlenipte saymadim hic acikcasiPek fazla dediğiniz mesela en fazla hareketsiz kaç saat kalıyor?
Ben zaten surekli tatli yiyorum tutamiorum kendimi :)) saol canim insallahBen hamilelik yaşamadım canım ama okuduğum kadarıyla bazen hareket etmiyorlarmış tatlı bişiyler yiyince edenler oluyomuş bi dene istersen inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini
Haklisin sanirim ama cok endiseleniorum... birde agrilar cogalinca moralimde bozuluo sanirim o yuzden telaslandim birazdaBenimki de bikaç güne kadar pıtır pıtırdı şimdi daha az hareket ediyor ama hareket ediyor sonuçta çok takılmamak gerek :)
Doktorum herhangi bir sorun olmadigini soyledi... umarim bir aksilik olmaz..Gebelik ilerledikçe/bebek büyüdükçe,yeri daralıyor.. Daha az hareket etmesi beklenen bişey..
Yine de doktorunuza danışın..
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah..
Doktorum herhangi bir sorun olmadigini soyledi... umarim bir aksilik olmaz..