- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
Mrb kızlar
Benim 6 buçuk aylık bebeğim var 34 haftalık doğmuştu bazı sorunlar yüzünden emziremedim
Biz mamaya başladığımızdan beri bebeğim kusuyodu hangi mamayı verdiysem kustu en son kusmaları arttı hastanelik olduk
10 gün yattık reflü teşhisi konuldu reflü ilaçları ve reflü mamasıyla gayet rahatlamıştı hatta ben ilk kez bebeğimi öyle rahat görüyordum
Geçen haftada doktorumuz yemeğe başlayalım normal mamaya geçelim dedi
Biz normal mamaya ve yemeğe başladık hooop başa döndük tekrar kusmalar hatta yemeğe başladıktan sonra ishalde başladı biz tekrar hastaneye
Buğday yiyince simsiyah su gibi ishal oluyor öbür yiyecekler de midesinde durmuyo
Doktorumuz toplu alerji ve çölyaktan şüphelendi
Bu şekilde bi durum yaşayan var mı
Pskolojim çok bozuk yemeği çok seven bi bebeğim var ama hiç bişe yediremiyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Benim 6 buçuk aylık bebeğim var 34 haftalık doğmuştu bazı sorunlar yüzünden emziremedim
Biz mamaya başladığımızdan beri bebeğim kusuyodu hangi mamayı verdiysem kustu en son kusmaları arttı hastanelik olduk
10 gün yattık reflü teşhisi konuldu reflü ilaçları ve reflü mamasıyla gayet rahatlamıştı hatta ben ilk kez bebeğimi öyle rahat görüyordum
Geçen haftada doktorumuz yemeğe başlayalım normal mamaya geçelim dedi
Biz normal mamaya ve yemeğe başladık hooop başa döndük tekrar kusmalar hatta yemeğe başladıktan sonra ishalde başladı biz tekrar hastaneye
Buğday yiyince simsiyah su gibi ishal oluyor öbür yiyecekler de midesinde durmuyo
Doktorumuz toplu alerji ve çölyaktan şüphelendi
Bu şekilde bi durum yaşayan var mı
Pskolojim çok bozuk yemeği çok seven bi bebeğim var ama hiç bişe yediremiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)