Bebek Beslenmesi Bebeğim aç mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sedagoncaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2019
50
19
28
Meraba hanımlar benim bebeğim tam 4.5 aylık oldu bugün .. kilosu 6400 boyu da 66 cm . Ama sanki doymuyor hissine kapılıyorum sürekli emiyor en fazla 5 DK sürüyor mama vermek istesem hemen onu da alıyor öyle olunca aç mi kalıyor acaba diyorum ?? Gece uyurken emzirdiğim hariç Sürekli sinirli emiyor sürekli göğüs değiştiriyorum hiç huzuru yok. Süt az geliyor doymuyor desem kilosu normal geliyor bana ama kayınvalidem annem zayıf diyor off etraf sürekli bişeyler söylüyor yoruldum bana akıl verin lütfen

Persentil tablosunda 25in üzerindeyse boyu kilosu normaldir. Alerji gibi sürekli hastalık halinde bile persentilde 10un üzerinde olmaya razı olunabilir.

Sinirli emmenin sebebi genellikle gaz ya da mide bağırsak sancısıdir. 4.5 aylık bebek hala sancılı ise hayvan sütü alerjisinden şüphelenmek gerekir. Alerjiyle ilgili hemen her şeyi konuştuğumuz güncel konuyu aşağıya bırakıyorum, bir kaç sayfa okuyabilirseniz bebeğinizde alerji olup olmadığına dair bir fikir edinebilirsiniz.

rezene ıc hemsutun gaz ypmaz ayrıca mamada gaz ypar yedıgın seylerden gaz yapan yıyecekler ozellıkle yedıggınde onada sutten gecer bnm kız 1yasında bazen can ıstıyor yıyon tabı cocuga gaz yapıyor ozaman ondanda gazı cıkmadıkca sınırlı emer arada halen oluyo bnmkı de sıksık emerdı doymasa devmlı aglar onasen rezene ver gazı vardr cocugun sekız dısımız oldu bızm bnmkı annesutu ıcer cok fazla dıger gıdalardan yer ama tadımlık devmlı emer ıstemıyr mesela meyve verıyorum sen 6aydn snra baslarsn ek gıdaya yogurt verıyorum cok fazla degıl uc dort kasık yer fazlasını ıstemez ıkı saatte bır emer sutunu cogltmk ıcnde rezenelı humna cayıda ıyı oluyor

bn saglık ocagndakı ebenn telını aldımmesela bısey oldumu ona danısyrum arolsun ıkı ccukdada cok yardımcı oldu sende al acıl bırseyde ararsn

Benim bebeğim de sürekli emiyor.. Sen mama da veriyorum ..mama da versem emmek istiyor.. bazı bebekler anneyle emerek daha güçlü bağ oluştuğu için annaden ayrlmak istemediği içinde sürekli emmek ister diye okumuştum bir yerde..

Birde günde 6 7 kere çiş yapıyorsa doymuş kabul ediliyor bebekler

Mama vereceğiniz zaman biberonla çalkalamayın kasık ile karıstırın öyle verin. Çünkü çalkalayınca da ekstra gaz oluyormuş.

Şimdi baktımda kızımın aşı tablosuna 4 aylık 6900 müş kilosu normal bence zaten 500 ile 900 gram almaları normal yaştan sonra gram gram alıyorlar kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…